Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jitrnicový prejt
Zázvorový čaj II.
Francouzský hruškový koláč
Labužníkova kuřecí stehna
Květákové placičky se šunkou
Šunková pomazánka
Hlávkové zelí na pivu
Zapečený lilek s tuňákem
Meruňkové clafoutis
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Vanilkový cheesecake
Rychlá bábovka
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Brokolicová polévka se smetanou
Maďarský guláš
Dršťková polévka z václavek