Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené těstoviny se špenátem
Zapékaná zelenina
Čokoládový koláč s třešněmi
Jahelníkový nákyp
Vepřové kotlety podle tchyně
Bramboračka naší babičky
Lokše (langoše)
Pórková lehká polévka
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Pomazánka z pečeného celeru
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Brokolicová polévka se sýrem a…