Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Bílý toastový chléb
Plněné pudinkové řezy
Vařený krém do cukroví a řezů
Thajské kari
Kakaové řezy s piškoty
Red velvet cupcakes
Smoothie z červené řepy
Bramboračka - houbovačka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Trojí sladká ovesná kaše
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Jednoduchý salát z červené řepy
Francouzská cibulačka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládové brownies