Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Křenová pomazánka na jednohubky
Velikonoční mazanec bez vajec
Koláč s jablečným tvarohem
Brokolicová (květáková) roláda
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Babiččina zbojnická pečeně
Bleskové kuřecí kari s brokolicí
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Francouzská cibulačka