Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprová kulajda
Těstoviny se žampiony
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Majonéza bez vajec
Slaná roláda jako dort
Višňová bublanina s mákem
Nepečený malinový dort do misky
Červená čočka a grilovaný lilek s…
100% rajská šťáva - sterilovaná
Hrášková šakšuka
Boží milosti F.O.O.D.
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Zeleninový salát s klíčky
Brokolicová polévka se sýrem a…
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečené zeleniny
Dort Míša