Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Australská čokoládová buchta z…
Kaštany
Kuřecí oběd
Plněné smažené brambory
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Špenátovo-vločková polévka
Pudinkové pokušení
Kremrole paní Čermákové
Minestrone
Chlebová polévka
Trhané vepřové
Čokoládová buchta z cukety
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…