Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Obalovaná česneková křidélka
Omáčka k těstovinám
Limetkový cheesecake s borůvkami
Špaldové housky
Přírodní maso se zeleninou
Jednoduchá kávová roláda
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Meruňkové smoothie
Trhané vepřové
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…