Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roštěnky Esterházy
Dušený špenát
Domácí kysané zelí
Dršťková polévka grand
Ovocný koláč III.
Borůvkový koláč IV.
Lehký jemný ovocný dort
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky