Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecký tvarohový koláč
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Křížaly - sušená jablka
Kuře s rýží na kari
Rebarborový dort - tarte
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Čokoládový koláč "kokoska"
Domácí houskový knedlík
Jednoduchá žampionová směs
Rychlá mexická fazolová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Zeleninový boršč
Skořicové šneky
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem