Všechno koření zamícháme dohromady a odložíme na později. Nadrobno nakrájíme cibuli a česnek.
2
V hrnci si rozehřejeme olej, na který dáme pražit cibulku a česnek. Pražíme na nejvyšší teplotu za častého míchání. Během pražení si nakrájíme na kostičky jehněčí maso.
3
Cibulku a česnek pražíme do tmavohnědé barvy, přidáme směs koření, jež jsme si připravili a za stálého míchání pražíme další minutu. Pokud se směs trochu připaluje, je to v pořádku.
4
Přidáme nakrájené jehněčí maso, dobře promícháme a krátce pražíme se směsí cibule, česneku a koření.
5
Přidáme rajčata v plechovce a nasekaný koriandr. Opět dobře promícháme. Uvedeme do varu a vaříme na velmi nízké teplotě za občasného míchání hodinu a půl.
6
Očistíme a na kostičky nakrájíme brambory, které přidáme do curry po hodině a půl vaření.
7
Vaříme za občasného míchání do změknutí brambor. Servírujeme s rýží Basmati a nebo chlebem Naan.