• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Jednohubky z vinné klobásy
Napište svůj komentář k receptu

Jednohubky z vinné klobásy

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 10
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednohubky z vinné klobásy
Jednohubky z vinné klobásy
Jednohubky z vinné klobásy
Jednohubky z vinné klobásy
Jednohubky z vinné klobásy
Jednohubky z vinné klobásy
Jednohubky z vinné klobásy
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
  • Množství dle počtu strávníků
    • vinná klobása
    • strouhanka -na obalení
    • olej -na smažení
    • chleba -plátky
    • čerstvá zelenina -okurka,paprika,ředkvička...
    • hořčice dle chuti
    • kečup nebo chilli omáčka...

Postup přípravy receptu

1
Klobásu nastříháme ostrými nůžkami na malé kousky (jde to lépe než krájení nožem). Do větší mísy nebo igelitového sáčku nasypeme strouhanku a kousky klobásy v ní obalíme protřásáním. Ty pak v pánvi nebo fritovacím hrnci osmažíme dozlatova. Strouhanku můžeme dochutit i kořením nebo bylinkami dle chuti-paprika, majoránka... . Z chleba si vykrájíme tvořítkem kolečka, na která dáme například salát (natrhaný na kousky), okurku (kolečko), rajče (plátek)... a kousek osmažené klobásy. Zpevníme vše párátkem a podáváme. Jednohubky můžeme zdobit kapkou hořčice, česnekováho dipu... .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustová polévka s nočky z vinné klobásy

Kapustová polévka s nočky z vinné…

Anglické zapékané klobásy

Anglické zapékané klobásy

Klobásy v peřince

Klobásy v peřince

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anina | 4. 12. 2015 10:16

    Nevycovanec se najde vsude,ze.

  • Petra | 3. 12. 2015 18:58

    Já jsem zase ještě neviděla takovýho pitomce a ty jednohubky určitě zkusím.

  • Lukáš Jan | 3. 12. 2015 16:17

    Větší hnuj jsem neviděl

  • Iva | 4. 1. 2012 19:48

    Dobrý nápad :-)) , bych jí klidně nakrájela už osmaženou, bylo by to rychlejší a dobrý taky ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Silvestr Narozeniny a párty
Maso Chuťovky Uzeniny Svačina Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvá zelenina Chleba Hořčice Kečup Olej Strouhanka Vinná klobása
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny kotlety

Babiččiny kotlety

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Květáková polévka s mrkví  II.

Květáková polévka s mrkví II.

Italská rybí polévka „caciucco“

Italská rybí polévka „caciucco“

Vynikající kvasnicové knedlíčky do polévky od babičky

Vynikající kvasnicové knedlíčky do…

Brokolicové nebo květákové lívance

Brokolicové nebo květákové lívance

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

690
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
192
Fazole (nejen) se slaninou
Fazole (nejen) se…
120
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s…
106
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
76
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Smrt v kapele Mňága a Žďorp: Co odhalilo parte

Smrt v kapele Mňága a Žďorp: Co odhalilo parte

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Jednohubky z langošů
Jednohubky z langošů
Jednohubky z listového těsta
Jednohubky z listového těsta
Jednohubky z parmské šunky
Jednohubky z parmské šunky
Jednoporcová nádivka jako muffiny
Jednoporcová nádivka jako muffiny
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí guláš
Jehněčí guláš
  • Recepty.cz
  • Jednohubky z vinné klobásy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact