• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý zapečený hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý zapečený hermelín

autor: maryleu
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 30
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý zapečený hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hermelín kteréhokoliv druhu, lze i dochucený
    • pepř celý
    • olej
    • paprika - sladká
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • chleba nebo brambory jako příloha

Postup přípravy receptu

1
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z vrchu i po stranách hermelínu. Přidáme pár kuliček pepře - množství dle chuti - doporučuji 3-5 ks. Z vrchu posypeme sladkou paprikou a zakápneme olejem. Hermelín zabalíme zpět do původního obalu a dáme do trouby. Doba pečení záleží na tom, jak chcete mít hermelín rozměklý. 10 minut ve vyhřáté troubě znamená měký střed ale pevnou hmotu. Já nechávám hermelín i 20-30 minut. Hermelín sice ztratí původní formu ale skvěle chutná a pohodlně se do něj namáčí zvolená příloha.
2
Doporučuji brambory nebo chléb.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečený hermelín s tvarůžkem

Zapečený hermelín s tvarůžkem

Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín

Zapečený bramborovo-ředkvičkový…

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • BronislavaP
    BronislavaP | 15. 3. 2016 13:21

    Skvělá večeře!!! :-*

  • Vasilij | 16. 12. 2014 16:59

    Povodny obal nieee! Pouzite radsej normalny alobal a povodny obal zahodte. :-S

  • Kacka189 | 4. 6. 2014 21:26

    Vyborne to bylo!!!jen to neprehanet s paprikou a olejem. A naopak na cibuli a cesneku nesetrit :D

  • Lupetto | 24. 9. 2013 12:40

    Super !!!! Díky za recept....a pekla jsem to normalně v originalním obalu od hermelínu a nic....s brambůrkama. No prostě mňamka ;-)

  • Vladír Malér | 22. 9. 2009 07:44

    Taky můžu jenom doporučit, bylo to dobré :)

  • Marie Bartošová | 10. 2. 2009 19:37

    muzu rict ze kdyz jsem poprve na doporuceni nechala hermelin v puvodnim obalu mela jsem z toho obavy, ale opravdu tomu nic neni, samozrejme kdyz se to zabali do obycejneho alobalu, nemuze se tim nic zkazit, ba naopak...

  • niobe nightingale | 9. 2. 2009 18:07

    paráda! dala jsem ho do alobalu normální a povedlo se ;-) jako přílohu jsem dala máslem namazanou francouzskou bagetu. díky za recept

  • Ostružina Lesní | 8. 2. 2009 18:19

    Rozhodně bych to zabalila do normálního alobalu, může se tam přidat víc věcí , např anglická, kapie, apod .. každý dle chuti a asi se to i lépe zabalí.

  • niobe nightingale | 8. 2. 2009 17:49

    tak tohle zní zajímavě... zítra to zkusim, ale asi to zabalim do normálního alobalu. máte všichni pozitivní zkušenosti s původnim obalem? ve mě totiž moc důvěru nebudí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Cibule Hermelín Olej Paprika - sladká Pepř celý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Delikatesní salát

Delikatesní salát

Americká mrkvová buchta

Americká mrkvová buchta

Smradlavoučká topinka

Smradlavoučká topinka

Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

Medové perníčky hned k jídlu

Medové perníčky hned k jídlu

Dýňová polévka III.

Dýňová polévka III.

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Jednoduchá šunková pomazánka

Jednoduchá šunková pomazánka

Špenátová polévka s pórkem

Špenátová polévka s pórkem

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

20 minut
Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

40 minut
Čokoládová roláda s lehkým krémem a borůvkami

Čokoládová roláda s lehkým krémem a…

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Zimní minestrone

Zimní minestrone

20 minut
Česnečka

Česnečka

30 minut
Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky

Poslední sledované recepty

63
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
45
Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou
Zapečené těstoviny se…
38
Klasické lečo
Klasické lečo
28
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
19
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Američanka vyrábí těstoviny, z nichž oči přecházejí. Fanoušky má i mezi celebritami!
Američanka vyrábí těstoviny, z nichž oči…
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i slavnostní s karamelem a kokosovou šlehačkou
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i…
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou, asijskou nebo poctivý domácí vývar
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou,…
Co vařit v mrazivých dnech? 10 chutných receptů, které vás dokonale zahřejí
Co vařit v mrazivých dnech? 10 chutných receptů,…
Italský koláč ze tří surovin budete milovat. Nepotřebujete na něj mouku ani máslo!
Italský koláč ze tří surovin budete milovat.…
AHA.cz Tajemství důchodu Karla Gotta (†80): Peníze nebyly jeho

Tajemství důchodu Karla Gotta (†80): Peníze nebyly jeho

Mimibazar Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Outfit podle Leony Machálkové pro ženy 50+: Vsaďte na tyto triky pro dokonalou figuru!

Outfit podle Leony Machálkové pro ženy 50+: Vsaďte na tyto triky pro dokonalou figuru!

Ženy.cz Existuje láska na první pohled?

Existuje láska na první pohled?

Blesk.cz Kateřina Brožová na Maledivách: Sexy výhled k nezaplacení!

Kateřina Brožová na Maledivách: Sexy výhled k nezaplacení!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 1. Co znamená andělské číslo 111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 1. Co znamená andělské číslo 111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Jednoduchý velikonoční beránek téměř bez tuku
Jednoduchý velikonoční beránek téměř…
Jednoduchý vláčný višňový koláč
Jednoduchý vláčný višňový koláč
Jednoduše brokolice
Jednoduše brokolice
Jednohubky - tučňáci
Jednohubky - tučňáci
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý zapečený hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact