• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý zapečený hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý zapečený hermelín

autor: maryleu
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 49
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý zapečený hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hermelín kteréhokoliv druhu, lze i dochucený
    • pepř celý
    • olej
    • paprika - sladká
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • chleba nebo brambory jako příloha

Postup přípravy receptu

1
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z vrchu i po stranách hermelínu. Přidáme pár kuliček pepře - množství dle chuti - doporučuji 3-5 ks. Z vrchu posypeme sladkou paprikou a zakápneme olejem. Hermelín zabalíme zpět do původního obalu a dáme do trouby. Doba pečení záleží na tom, jak chcete mít hermelín rozměklý. 10 minut ve vyhřáté troubě znamená měký střed ale pevnou hmotu. Já nechávám hermelín i 20-30 minut. Hermelín sice ztratí původní formu ale skvěle chutná a pohodlně se do něj namáčí zvolená příloha.
2
Doporučuji brambory nebo chléb.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečený hermelín s tvarůžkem

Zapečený hermelín s tvarůžkem

Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín

Zapečený bramborovo-ředkvičkový…

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • BronislavaP
    BronislavaP | 15. 3. 2016 13:21

    Skvělá večeře!!! :-*

  • Vasilij | 16. 12. 2014 16:59

    Povodny obal nieee! Pouzite radsej normalny alobal a povodny obal zahodte. :-S

  • Kacka189 | 4. 6. 2014 21:26

    Vyborne to bylo!!!jen to neprehanet s paprikou a olejem. A naopak na cibuli a cesneku nesetrit :D

  • Lupetto | 24. 9. 2013 12:40

    Super !!!! Díky za recept....a pekla jsem to normalně v originalním obalu od hermelínu a nic....s brambůrkama. No prostě mňamka ;-)

  • Vladír Malér | 22. 9. 2009 07:44

    Taky můžu jenom doporučit, bylo to dobré :)

  • Marie Bartošová | 10. 2. 2009 19:37

    muzu rict ze kdyz jsem poprve na doporuceni nechala hermelin v puvodnim obalu mela jsem z toho obavy, ale opravdu tomu nic neni, samozrejme kdyz se to zabali do obycejneho alobalu, nemuze se tim nic zkazit, ba naopak...

  • niobe nightingale | 9. 2. 2009 18:07

    paráda! dala jsem ho do alobalu normální a povedlo se ;-) jako přílohu jsem dala máslem namazanou francouzskou bagetu. díky za recept

  • Ostružina Lesní | 8. 2. 2009 18:19

    Rozhodně bych to zabalila do normálního alobalu, může se tam přidat víc věcí , např anglická, kapie, apod .. každý dle chuti a asi se to i lépe zabalí.

  • niobe nightingale | 8. 2. 2009 17:49

    tak tohle zní zajímavě... zítra to zkusim, ale asi to zabalim do normálního alobalu. máte všichni pozitivní zkušenosti s původnim obalem? ve mě totiž moc důvěru nebudí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Cibule Hermelín Olej Paprika - sladká Pepř celý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr s česnekem

Kapr s česnekem

Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

Trojbarevná buchta

Trojbarevná buchta

Fazolový salát univerzál

Fazolový salát univerzál

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Masovo-zeleninová rýže

Masovo-zeleninová rýže

Zelňačka z uzených žeber

Zelňačka z uzených žeber

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

75
Dýňová tortila
Dýňová tortila
74
Máslové řízky
Máslové řízky
56
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Cuketové stripsy s parmazánem
Cuketové stripsy s…

Zajímavé články

Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Jednoduchý velikonoční beránek téměř bez tuku
Jednoduchý velikonoční beránek téměř…
Jednoduchý vláčný višňový koláč
Jednoduchý vláčný višňový koláč
Jednoduše brokolice
Jednoduše brokolice
Jednohubky - tučňáci
Jednohubky - tučňáci
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý zapečený hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact