• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý zapečený hermelín
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý zapečený hermelín

autor: maryleu
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 55
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý zapečený hermelín
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hermelín kteréhokoliv druhu, lze i dochucený
    • pepř celý
    • olej
    • paprika - sladká
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • chleba nebo brambory jako příloha

Postup přípravy receptu

1
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z vrchu i po stranách hermelínu. Přidáme pár kuliček pepře - množství dle chuti - doporučuji 3-5 ks. Z vrchu posypeme sladkou paprikou a zakápneme olejem. Hermelín zabalíme zpět do původního obalu a dáme do trouby. Doba pečení záleží na tom, jak chcete mít hermelín rozměklý. 10 minut ve vyhřáté troubě znamená měký střed ale pevnou hmotu. Já nechávám hermelín i 20-30 minut. Hermelín sice ztratí původní formu ale skvěle chutná a pohodlně se do něj namáčí zvolená příloha.
2
Doporučuji brambory nebo chléb.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečený hermelín s tvarůžkem

Zapečený hermelín s tvarůžkem

Zapečený bramborovo-ředkvičkový hermelín

Zapečený bramborovo-ředkvičkový…

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • BronislavaP
    BronislavaP | 15. 3. 2016 13:21

    Skvělá večeře!!! :-*

  • Vasilij | 16. 12. 2014 16:59

    Povodny obal nieee! Pouzite radsej normalny alobal a povodny obal zahodte. :-S

  • Kacka189 | 4. 6. 2014 21:26

    Vyborne to bylo!!!jen to neprehanet s paprikou a olejem. A naopak na cibuli a cesneku nesetrit :D

  • Lupetto | 24. 9. 2013 12:40

    Super !!!! Díky za recept....a pekla jsem to normalně v originalním obalu od hermelínu a nic....s brambůrkama. No prostě mňamka ;-)

  • Vladír Malér | 22. 9. 2009 07:44

    Taky můžu jenom doporučit, bylo to dobré :)

  • Marie Bartošová | 10. 2. 2009 19:37

    muzu rict ze kdyz jsem poprve na doporuceni nechala hermelin v puvodnim obalu mela jsem z toho obavy, ale opravdu tomu nic neni, samozrejme kdyz se to zabali do obycejneho alobalu, nemuze se tim nic zkazit, ba naopak...

  • niobe nightingale | 9. 2. 2009 18:07

    paráda! dala jsem ho do alobalu normální a povedlo se ;-) jako přílohu jsem dala máslem namazanou francouzskou bagetu. díky za recept

  • Ostružina Lesní | 8. 2. 2009 18:19

    Rozhodně bych to zabalila do normálního alobalu, může se tam přidat víc věcí , např anglická, kapie, apod .. každý dle chuti a asi se to i lépe zabalí.

  • niobe nightingale | 8. 2. 2009 17:49

    tak tohle zní zajímavě... zítra to zkusim, ale asi to zabalim do normálního alobalu. máte všichni pozitivní zkušenosti s původnim obalem? ve mě totiž moc důvěru nebudí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Cibule Hermelín Olej Paprika - sladká Pepř celý
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá koprovka bez jíšky

Rychlá koprovka bez jíšky

Škvarková pomazánka s Moravankou

Škvarková pomazánka s Moravankou

Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Thajská čočka se zeleninou

Thajská čočka se zeleninou

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Kořeněné kuře na česnekovém patizonu

Masová minutka na zeleno - rychle a chutně

Masová minutka na zeleno - rychle a…

Květákové placičky se schwarzwaldskou šunkou

Květákové placičky se schwarzwaldskou…

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

186
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
52
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
25
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
22
Jablečný perník s tvarohem
Jablečný perník s…
17
Salát z pečených paprik
Salát z pečených paprik

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Jednoduchý velikonoční beránek téměř bez tuku
Jednoduchý velikonoční beránek téměř…
Jednoduchý vláčný višňový koláč
Jednoduchý vláčný višňový koláč
Jednoduše brokolice
Jednoduše brokolice
Jednohubky - tučňáci
Jednohubky - tučňáci
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý zapečený hermelín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact