• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý segedín
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý segedín

autor: Erunka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 15
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý segedín
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • 5
      ks cibule
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 0,50
      l zeleninový vývar
    • 0,20
      l mléko
    • 1
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na oleji ve velkém hrnci. Na cibulový základ nasypeme na kostky nakrájené maso a necháme zatáhnout. Přisypeme sladkou i pálivou papriku, zalijeme vývarem a přiklopíme pokličkou. Na mírném plameni necháme vařit minimálně hodinu, čím déle tím lépe. Ačkoli je kýta sušší maso, delším vařením krásně změkne a nemusíme z masa okrajovat tlusté kousky.
2
Když je maso měkké, tak guláš zjemníme mlékem a popřípadě dochutíme kořením. Vmícháme zelí a necháme probublat. Nejvhodnější příloha je houskový knedlík.
3
Tento recept je takřka bez práce a chutná výborně, nejlépe druhý nebo třetí den, když je maso více rozleželé, ale u nás doma se do druhého většinou sní :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tomas | 19. 5. 2013 09:30

    paprika patří do základu,to nevíš <3

  • alabai | 19. 5. 2013 07:50

    Špatné foto? vždytˇ to nemá žádnou barvu.Papriku nikdy nerozpustíš tímto způsobem. =-O

  • ruzenka | 14. 1. 2013 13:04

    miluju segedin,a tadyten je proste mnamka ;-)

  • Dáša | 16. 10. 2012 12:14

    Výborny a rychle hotov ;-)

  • Tomáš | 20. 10. 2011 21:56

    Bůček na segedin stačí.Navíc v segedinu kus tlustého být musí,je to pak chutnější,takže ten bůček se na segedin hodí víc.Krkovice je škoda jsou z ní super řízky :).

  • monak
    monak | 1. 5. 2011 10:45

    --super jednoduchý recept...

  • recepty73
    recepty73 | 21. 4. 2011 19:58

    ... nejraději dělám z libovějšího bůčku a krkovičky, takhle to jde taky ;-) :-) ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kysané zelí Mléko Olej Pálivá paprika Paprika - sladká Vepřová kýta Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelenina v pánvi

Zelenina v pánvi

Kuře královny Kálí

Kuře královny Kálí

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Koláč z jogurtů s drobenkou

Koláč z jogurtů s drobenkou

Jahodová Pavlova

Jahodová Pavlova

"Piknik" medové kuličky - kokosové

"Piknik" medové kuličky - kokosové

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše a zdravě

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…

Vláčné mrkvové taštičky

Vláčné mrkvové taštičky

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Kaše z ovesných vloček s krupicí

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
14
Masové kostky s bedlovou omáčkou
Masové kostky s bedlovou…
12
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
12
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Tomáš Klus o otci, kterýho ho opustil: Tátovi jsem odpustil!

Tomáš Klus o otci, kterýho ho opustil: Tátovi jsem odpustil!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Další doporučené recepty:

Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý ředkvičkový salát
Jednoduchý ředkvičkový salát
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý švestkový koláč
Jednoduchý švestkový koláč
Jednoduchý těstovinový salát
Jednoduchý těstovinový salát
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý segedín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact