• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý segedín
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý segedín

autor: Erunka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 15
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý segedín
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • 5
      ks cibule
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 0,50
      l zeleninový vývar
    • 0,20
      l mléko
    • 1
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na oleji ve velkém hrnci. Na cibulový základ nasypeme na kostky nakrájené maso a necháme zatáhnout. Přisypeme sladkou i pálivou papriku, zalijeme vývarem a přiklopíme pokličkou. Na mírném plameni necháme vařit minimálně hodinu, čím déle tím lépe. Ačkoli je kýta sušší maso, delším vařením krásně změkne a nemusíme z masa okrajovat tlusté kousky.
2
Když je maso měkké, tak guláš zjemníme mlékem a popřípadě dochutíme kořením. Vmícháme zelí a necháme probublat. Nejvhodnější příloha je houskový knedlík.
3
Tento recept je takřka bez práce a chutná výborně, nejlépe druhý nebo třetí den, když je maso více rozleželé, ale u nás doma se do druhého většinou sní :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tomas | 19. 5. 2013 09:30

    paprika patří do základu,to nevíš <3

  • alabai | 19. 5. 2013 07:50

    Špatné foto? vždytˇ to nemá žádnou barvu.Papriku nikdy nerozpustíš tímto způsobem. =-O

  • ruzenka | 14. 1. 2013 13:04

    miluju segedin,a tadyten je proste mnamka ;-)

  • Dáša | 16. 10. 2012 12:14

    Výborny a rychle hotov ;-)

  • Tomáš | 20. 10. 2011 21:56

    Bůček na segedin stačí.Navíc v segedinu kus tlustého být musí,je to pak chutnější,takže ten bůček se na segedin hodí víc.Krkovice je škoda jsou z ní super řízky :).

  • monak
    monak | 1. 5. 2011 10:45

    --super jednoduchý recept...

  • recepty73
    recepty73 | 21. 4. 2011 19:58

    ... nejraději dělám z libovějšího bůčku a krkovičky, takhle to jde taky ;-) :-) ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kysané zelí Mléko Olej Pálivá paprika Paprika - sladká Vepřová kýta Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šalamounské řezy

Šalamounské řezy

Boršč bez masa

Boršč bez masa

Piškotový nepečený dort

Piškotový nepečený dort

Dušený květák babičky Schwarzové

Dušený květák babičky Schwarzové

Gnocchi jako halušky

Gnocchi jako halušky

Placičky z ovesných vloček II.

Placičky z ovesných vloček II.

Lesklá citronová poleva

Lesklá citronová poleva

Rabínův šoulet

Rabínův šoulet

Krkovice se zelím

Krkovice se zelím

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

165
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
162
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
125
Halušky podle Martinky
Halušky podle Martinky
113
Salát s rajčaty, avokádem a nivou
Salát s rajčaty,…
62
Hovězí maso na houbách
Hovězí maso na houbách

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý ředkvičkový salát
Jednoduchý ředkvičkový salát
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý švestkový koláč
Jednoduchý švestkový koláč
Jednoduchý těstovinový salát
Jednoduchý těstovinový salát
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý segedín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact