Zelí nakrájíme, přidáme ostatní ingredience, množství dle chuti, promačkáme aby zelí pustilo šťávu a dochutíme. Můžeme přidat i dijonskou hořčici. Necháme vychladit v lednici, ale můžeme hned konzumovat. Výborné ke všemu, ale i samotné.
2
Zkusila jsem čínské zelí které je křehčí a salát je hned k jídlu. Z hlávkového zelí je nutné nechat několik hodin odležet v lednici, aby zelí pustilo šťávu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavel
|21. 1. 2015 20:03
Aniž bych si četl komentář Kateřiny, udělal jsem to víceméně se stejným "vylepšením", tedy olivový olej, balsamico, třtinový cukr. 0 100 % lepší, než jsem čekal. A k tomu trochu toho Ládi - starej buřt a rohlík ;-)
Kateřina
|11. 11. 2012 17:28
salát jsem vyzkoušela, dala jsem dvě lžičky plnotučné, dvě lžičky dijonské hořčiče, trochu balsamikového octa, olivového oleje a cukr jsem použila přírodní (nerafinovaný). bylo to výborné :-)