Na dno jsem dala jablka, do těsta skořici a musím říct, že u nás se žádné zchladnutí nekonalo. Překlápěla jsem ho ještě teplý a tak ho dala mládeži okamžitě v šanc. V každém případě přišel vhod a chutnal moc dobře.
Souhlasím, tuto buchtu určitě nezařadím do mé kuchyně
Zajímalo by mě, jaká buchta je na fotkách a z jakého množství surovin. Podle receptu nemůže vzniknout bílé těsto a v takovém množstv a konzistencií jako na fotkách. Musel jsem přidat 200 g mouky a 1/4 l mléka, aby z toho něco bylo.
Dala jsem do nej jablka a jahody. Je skvely.
Dala jsem do nej jablka a jahody. Je skvely.
Děkuji za výborný recept, koláč je super <:-) . Jednu chybu bych našla. Snědl se naposezení jen co sem z něj sundala spodní díl z formy.
Vyzkoušeno s meruňkama a výborný, jen mi nedošlo, že jsou meruňky kyselejší a tak se musí ještě docukrovat, což normálně nedělám. Chválím a děkuji za opravdu rychlý a jedlý koláč.