• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý krém
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý krém

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý krém
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      l mléko
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 200
      g moučkový cukr
    • 0,50
      kg máslo
    • 1
      dl hnědý rum

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme pudink, po vychladnutí zašleháme s máslem. Na ochucení přidáme rum, přidáním kakaa vznikne čokoládový krém, přidáním 1 dcl vaječného koňaku místo rumu, máme koňakový výborný krém na plnění čehokoliv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s drobenkou

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s…

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Stana | 14. 11. 2010 20:41

    Toto je můj oblíbený krém, ale nějak se mi nedaří ho udělat. Jakmile přidám rum do kakaového krému, tak se mi to nechce spojit, či spíše po chvíli se mi to od sebe oddělí. Nevím čím to je. Jestli dám toho rumu hodně či moc kakaa..... Nějaká rada????? :-\

  • Zdena z JM | 11. 12. 2007 13:59

    Jaký význam má vaření Salka v tlakovém hrnci? Podle mě žádný.Tam přece vůbec nejde o to, jestli z hrnce uniká pára a jestli je tam nějaký tlak.Ten tlak působí akorát na uzavřenou konzervu.Tady jde přece o to, aby se Salko dostatečně dlouho zahřívalo, aby zkaramelizovalo.Podle mě je úplně jedno, jestli Salko vaříte v papiňáku nebo v obyč.hrnci.Někdo uvádí vařit 2 hodiny,ale 1 hodina úplně stačí. A to i v obyč.hrnci.

  • Jana Remková | 11. 12. 2007 13:29

    Zkuste taky krém s přidáním karamelu,který uděláme ze salka,když konzervu vaříme 1 hodinu v tlakovém hrnci,samozřejmě s vodou.Tak vlastně dělám místo vaječného likéru karamelový a může být dobrý i jako krém.Jana

  • Míša Schenková | 11. 10. 2007 13:58

    Podobným krémem plním věnečky, ale dávám 2 pudinkové prášky na 1/2 l mléka a 250 g másla. Cukr přidávám přímo u vaření do pudinku, množství podle chuti. Je tužší a lépe se s ním pracuje.

  • Di | 11. 10. 2007 12:37

    Určitě jsou skvělé, nemám nic proti ochutnání, ale když peču dort nebo něco slavnostního, mám raději čerstvé suroviny.

  • mia | 11. 10. 2007 09:27

    zkuste krémy od dr.Oetkera.Dělám variantu s mlékem,bez másla.Je to lehčí, né tak hutné a tolik to nezaplácne bříško:-)

  • Di | 10. 10. 2007 16:35

    Také bych doporučila poměr, který píše paní Mlýnská. Já dávám navíc do pudinkové kaše 1 lžíci polohrubé mouky a kousek másla nahrazuji Herou. Je to tak léty vychytané a připadá mi to nejlepší - i bez rumu!

  • Eva Mlýnská | 10. 10. 2007 11:53

    Peču dorty pro celou rodinu a tento krém patří k mým oblíbeným, je lehký. 1 pudink uvařím ve 350 ml mléka, aby byl hustší a ostatního polovina.

  • Hela - | 10. 10. 2007 09:28

    Ano, toto je nejobyčejnější krém. Ale na 2x proříznutý a i nahoře ozdobený dort mi stačí krém z tohoto množství pudinku ale z 1/2 dávky cukru a másla. Ale jasně, že nikomu v přísunu kalorií nebráním!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Máslo Mléko Moučkový cukr Vanilkový pudink
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka

Koprová omáčka

Rajská polévka s masem

Rajská polévka s masem

Švei-ču-žou

Švei-ču-žou

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Zapečené toasty s česnekem a sýrem

Skvělý pečený čaj

Skvělý pečený čaj

Čínská dýně

Čínská dýně

Škvarkové rohlíčky II.

Škvarkové rohlíčky II.

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Celerové karbanátky (sekaná)

Celerové karbanátky (sekaná)

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

64
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
53
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
34
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
20
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Jednoduchý krém
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact