• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý kokosek
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý kokosek

autor: luckymili
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý kokosek
Nahrát fotku
 

Suroviny

18 porce
    • 1
      hrnek kokos
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      lžíce škrob kukuřičný
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme v míse a rozetřeme na plech, pekáč vyložený pečícím papírem a pečeme při 190 °C asi 15 minut, nebo až je to světle hnědé. Necháme vychladit a nalámeme na kousky. Abnormálně rychlé a děti to miluji.
2
Můžeme dělat i jednotlivé kokosky, kdy plnou lžičku směsi dáváme na plech a jemně přitlačíme na každý kopeček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s drobenkou

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana K. | 12. 4. 2006 08:39

    Dvě dávky najednou bylo málo, jen příště dám jen polovičku cukru, bylo to dost sladké.

  • Marsí | 11. 4. 2006 13:16

    luckymili...tak jsem to zkusila.....manžel prohlásil, že kokosové nejí....když to začalo vonět tak mi za zadkem nestáli jemn kocouři, ale i muž se synem...nakonec jsem si vlastním tělem obhájila tři kousky..no nic..vemu to ještě jednou..:o))mimoch. nakonec jsem to dělal z toho bramborového škro¨bu..fakt moc dobré a rychlé..díky za recept..

  • luckymili | 4. 4. 2006 21:11

    Ano, hrnkem je myšleno 250 ml. Cukr normální krupice.

  • Anonym | 4. 4. 2006 20:48

    Myslíte hrnek 250 a cukr mletý? Děkuji

  • luckymili | 4. 4. 2006 10:07

    Tak v tom neporadím, jedině se musí vyzkoušet, já zase používám na vše kukuřičný.

  • Marsí | 4. 4. 2006 09:22

    luckymili...musí být ten škrob nutně kukuřičný...používám Solamyl ( je myslím bramborový) ?..předem díky za odpověď

  • luckymili | 4. 4. 2006 09:03

    Panáka rumu si dejte raději zvlášť. Tento recept je spíše určen pro okamžité sklidnění neposedných dětí. Kokosky jsou spíše suchší cukrovinka a děti rády křupají, i když to není zdravé na zuby, ale to není nic, co je s cukrem.

  • Jaroslava Oumarová | 4. 4. 2006 07:34

    S rumem by to už ale nebylo pro děti:-)))

  • Misik | 3. 4. 2006 21:20

    Nie je tomoc suche ? a čo tak troška rumu ?

  • Alena Hanusová | 3. 4. 2006 14:00

    Mňam. Tak to musím vyzkoušet!

  • luckymili | 3. 4. 2006 13:48

    Je to hustá hmota, takže plech úplně stačí, pokud máte radší křupavější tak jako my, tak ji rozetřete v tenší vrstvě a je to také rychleji hotové. Jinak můžete dát v hrubší vrstvě, ale to už je potom lepší dělat jednotlivé kokosky.

  • jitka Mal. | 3. 4. 2006 13:25

    Tak tohle bych zkusila udělat dětem, kokos máme moc rádi, dává se to na velký plech nebo malý pekáček?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kokos Škrob Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Beránek piškotový

Beránek piškotový

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Hříšný čokoládový koláč

Hříšný čokoládový koláč

Jablečné koláčky z listového těsta

Jablečné koláčky z listového těsta

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

8
Tvaroh po provensálsku
Tvaroh po provensálsku
6
Benediktinská vejce
Benediktinská vejce
6
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
5
Čočka na kyselo s vejcem
Čočka na kyselo s vejcem
5
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Jednoduchý kokosek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact