• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý kokosek
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý kokosek

autor: luckymili
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý kokosek
Nahrát fotku
 

Suroviny

18 porce
    • 1
      hrnek kokos
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      lžíce škrob kukuřičný
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme v míse a rozetřeme na plech, pekáč vyložený pečícím papírem a pečeme při 190 °C asi 15 minut, nebo až je to světle hnědé. Necháme vychladit a nalámeme na kousky. Abnormálně rychlé a děti to miluji.
2
Můžeme dělat i jednotlivé kokosky, kdy plnou lžičku směsi dáváme na plech a jemně přitlačíme na každý kopeček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s drobenkou

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s…

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana K. | 12. 4. 2006 08:39

    Dvě dávky najednou bylo málo, jen příště dám jen polovičku cukru, bylo to dost sladké.

  • Marsí | 11. 4. 2006 13:16

    luckymili...tak jsem to zkusila.....manžel prohlásil, že kokosové nejí....když to začalo vonět tak mi za zadkem nestáli jemn kocouři, ale i muž se synem...nakonec jsem si vlastním tělem obhájila tři kousky..no nic..vemu to ještě jednou..:o))mimoch. nakonec jsem to dělal z toho bramborového škro¨bu..fakt moc dobré a rychlé..díky za recept..

  • luckymili | 4. 4. 2006 21:11

    Ano, hrnkem je myšleno 250 ml. Cukr normální krupice.

  • Anonym | 4. 4. 2006 20:48

    Myslíte hrnek 250 a cukr mletý? Děkuji

  • luckymili | 4. 4. 2006 10:07

    Tak v tom neporadím, jedině se musí vyzkoušet, já zase používám na vše kukuřičný.

  • Marsí | 4. 4. 2006 09:22

    luckymili...musí být ten škrob nutně kukuřičný...používám Solamyl ( je myslím bramborový) ?..předem díky za odpověď

  • luckymili | 4. 4. 2006 09:03

    Panáka rumu si dejte raději zvlášť. Tento recept je spíše určen pro okamžité sklidnění neposedných dětí. Kokosky jsou spíše suchší cukrovinka a děti rády křupají, i když to není zdravé na zuby, ale to není nic, co je s cukrem.

  • Jaroslava Oumarová | 4. 4. 2006 07:34

    S rumem by to už ale nebylo pro děti:-)))

  • Misik | 3. 4. 2006 21:20

    Nie je tomoc suche ? a čo tak troška rumu ?

  • Alena Hanusová | 3. 4. 2006 14:00

    Mňam. Tak to musím vyzkoušet!

  • luckymili | 3. 4. 2006 13:48

    Je to hustá hmota, takže plech úplně stačí, pokud máte radší křupavější tak jako my, tak ji rozetřete v tenší vrstvě a je to také rychleji hotové. Jinak můžete dát v hrubší vrstvě, ale to už je potom lepší dělat jednotlivé kokosky.

  • jitka Mal. | 3. 4. 2006 13:25

    Tak tohle bych zkusila udělat dětem, kokos máme moc rádi, dává se to na velký plech nebo malý pekáček?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kokos Škrob Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Drůbeží játra mojí mámy

Drůbeží játra mojí mámy

Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou

Zapečené těstoviny se slaninou a…

Bounty řezy

Bounty řezy

"Bramborák" se švestkami

"Bramborák" se švestkami

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Ředkvičková pomazánka s okurkami

Přírodní maso s cuketou - minutka

Přírodní maso s cuketou - minutka

Cuketové špekáčky

Cuketové špekáčky

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

64
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
20
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
20
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Rozzářená princezna Kate: Podpořila Victorii Beckhamovou!

Rozzářená princezna Kate: Podpořila Victorii Beckhamovou!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Jednoduchý kokosek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact