• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý kokosek
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý kokosek

autor: luckymili
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý kokosek
Nahrát fotku
 

Suroviny

18 porce
    • 1
      hrnek kokos
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      lžíce škrob kukuřičný
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme v míse a rozetřeme na plech, pekáč vyložený pečícím papírem a pečeme při 190 °C asi 15 minut, nebo až je to světle hnědé. Necháme vychladit a nalámeme na kousky. Abnormálně rychlé a děti to miluji.
2
Můžeme dělat i jednotlivé kokosky, kdy plnou lžičku směsi dáváme na plech a jemně přitlačíme na každý kopeček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý salát z červené řepy

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s drobenkou

Jednoduchý ovocný koláč z kefíru s…

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana K. | 12. 4. 2006 08:39

    Dvě dávky najednou bylo málo, jen příště dám jen polovičku cukru, bylo to dost sladké.

  • Marsí | 11. 4. 2006 13:16

    luckymili...tak jsem to zkusila.....manžel prohlásil, že kokosové nejí....když to začalo vonět tak mi za zadkem nestáli jemn kocouři, ale i muž se synem...nakonec jsem si vlastním tělem obhájila tři kousky..no nic..vemu to ještě jednou..:o))mimoch. nakonec jsem to dělal z toho bramborového škro¨bu..fakt moc dobré a rychlé..díky za recept..

  • luckymili | 4. 4. 2006 21:11

    Ano, hrnkem je myšleno 250 ml. Cukr normální krupice.

  • Anonym | 4. 4. 2006 20:48

    Myslíte hrnek 250 a cukr mletý? Děkuji

  • luckymili | 4. 4. 2006 10:07

    Tak v tom neporadím, jedině se musí vyzkoušet, já zase používám na vše kukuřičný.

  • Marsí | 4. 4. 2006 09:22

    luckymili...musí být ten škrob nutně kukuřičný...používám Solamyl ( je myslím bramborový) ?..předem díky za odpověď

  • luckymili | 4. 4. 2006 09:03

    Panáka rumu si dejte raději zvlášť. Tento recept je spíše určen pro okamžité sklidnění neposedných dětí. Kokosky jsou spíše suchší cukrovinka a děti rády křupají, i když to není zdravé na zuby, ale to není nic, co je s cukrem.

  • Jaroslava Oumarová | 4. 4. 2006 07:34

    S rumem by to už ale nebylo pro děti:-)))

  • Misik | 3. 4. 2006 21:20

    Nie je tomoc suche ? a čo tak troška rumu ?

  • Alena Hanusová | 3. 4. 2006 14:00

    Mňam. Tak to musím vyzkoušet!

  • luckymili | 3. 4. 2006 13:48

    Je to hustá hmota, takže plech úplně stačí, pokud máte radší křupavější tak jako my, tak ji rozetřete v tenší vrstvě a je to také rychleji hotové. Jinak můžete dát v hrubší vrstvě, ale to už je potom lepší dělat jednotlivé kokosky.

  • jitka Mal. | 3. 4. 2006 13:25

    Tak tohle bych zkusila udělat dětem, kokos máme moc rádi, dává se to na velký plech nebo malý pekáček?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kokos Škrob Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Vepřová roláda se zeleninovou náplní

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

Cuketa zapečená s Nivou

Cuketa zapečená s Nivou

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Dýně z pánve

Dýně z pánve

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

104
Skořicový elixír
Skořicový elixír
77
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
63
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
41
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
39
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou nádherou
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se…
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
AHA.cz Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Ženy.cz Jak čerpat energii ze cvičení? Vsaďte na to, co vás baví, a nepodceňujte relaxaci

Jak čerpat energii ze cvičení? Vsaďte na to, co vás baví, a nepodceňujte relaxaci

Blesk.cz Když lumpa trápí pumpa: Godla jako lupič pod prášky!

Když lumpa trápí pumpa: Godla jako lupič pod prášky!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

  • Recepty.cz
  • Jednoduchý kokosek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact