Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|20. 7. 2007 17:43
... a když kromě těch červených rajčátek přidáme ještě slaďounkou kukuřici a usekanou čerstvou petrželku, ony se ty chutě a vůně krásně prolnou, viamínů a antioxidantů přibude, a barvičky krásně ladí, že v tej horúčave ani to mäsko nemusím.
Věra z DC
|20. 7. 2007 11:19
No citronová šťáva dá brokolici krásnou zelenou barvičku a když dáme pár čerstvých rajčat to musí být nádhera a těch vitamínů :-)))
Tereza J.
|20. 7. 2007 06:53
Anonym mýlite sa, nemusia nadchnúť iba šaláty, ktoré sú namiešané z veľa druhov zeleniny a prepchaté koreninami. Tento jednoduchý šalát dobre ochladený určite v tejto horúčave osvieži a dá sa aj pekne naservírovať.
Anonym
|19. 7. 2007 20:41
obyčejné,nikoho nenadchne.
Di
|24. 1. 2007 11:56
To jste tedy, Pastis, rychlík.
Pastis Petite
|24. 1. 2007 11:54
Perfektní k pečenému masu! Už jsem ho dnes udělala.