JAKOU JSTE POUŽILA PAPRIKU ČERVENOU NEBO ZELENOU
Je to opravdu bezvadný recept. Když jsem ho ochutnala, připomnělo mi to jednu konzervu, kterou jsme si vždycky brávali na dovolenou, když jsme ještě jezdili stanovat. Dávali jsme si jí studenou na chleba i na kolínka a byla to dobrota :-) .
Výborný recept, který můžu z vlastní zkušenosti vřele doporučit. Na ragú jsem použila polský kabanos. Není tak tlustý jako polský salám a je velmi chutný a dobře okořeněný. Ještě včera jsme je zkusili na špagety a neměly chybu. Zbytek ragú ve skleničkách asi dlouho nevydrží.
Včera jsem je dělala už podruhé. Jsou výborné a jako rychlá večeře budou určitě lepší něž koupená konzerva. Děkuji za recept, možná ještě nějakou tu skleničku udělám a podělím se s dětmi.
Včera jsem je dělala už podruhé. Jsou výborné a jako rychlá večeře budou určitě lepší něž koupená konzerva. Děkuji za recept, možná ještě nějakou tu skleničku udělám a podělím se s dětmi.