• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jednoduché plněné papriky
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduché plněné papriky

autor: MKa
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduché plněné papriky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • paprika čerstvé - sezónní
    • eidam sýr
    • gothaj

Postup přípravy receptu

1
Papriky, musí být ty pravé sezónní, které trochu pálí - vydlabeme a naplníme směsí ze strouhaného eidamu a nadrobno nakrájeného gothaje (je nutné dodržet tyto ingredience a salám "nevylepšovat" záměnou za jiný).
2
Dáme péct na vymazaný pekáček. v průběhu pečení otočíme, aby byly pečené rovnoměrně do "puchýřků".
3
Podáváme s chlebem. Recept není můj, ale po ochutnání jsem jej musela pro velký úspěch zveřejnit
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné papriky s knedlíkem

Plněné papriky s knedlíkem

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené

Plněné papriky na cuketách (lilku) -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kateřina Sprušanská | 26. 8. 2009 10:19

    dobrý den, já tedy papriky plněné sýrem miluju, je to náš rodinný letní recept- ale přidávám do nastrouhaného sýra salám nakrájený na kostičky může být uzené nebo klobáska a přidám pepř mletý, rozmačkaný česnek a 1 vejce kterým tu masu spojím a plním papriky, podleju troškou vody kapnu olej a peču cca 25-30 minut. Bez toho česneku, vejce a pepře jsem vyzkoušela ale bylo to takové "plané". :-(

  • Markéta Valentová | 25. 8. 2009 20:36

    asi jste, Andreo, nezvážila, že jde o sýr, který se teplotou přirozeně rozteče, a proto je lepší dělat otvor do papriky co nejmenší. A co se týká paprik s plněným masem - mám je taky ráda, ale tohle má být úplně jiná CHUŤ a s těmi klasickými má tento recept společné opravdu jen to plnění

  • Andrea Plačková | 25. 8. 2009 14:58

    Dnes jsem tento tecept vyzkoušela a musím říct,že to byla katastrofa!Všechen obsah z paprik vytekl,sýr se roztekl a byla z toho hustá kaše.Nedám dopustit na papriky plněné mletým masem,nebo hotovou sekanou.

  • Lenka Blahutová | 25. 8. 2009 09:27

    Já teda včera dělala papriky klasika s mletým masem, takže nejdříve zlikvidujeme tyto a pak musím prubnout Váš recept. Jsem moc zvědavá :-)

  • Markéta Valentová | 25. 8. 2009 08:17

    jen nechápu, proč administrátoři zařadili papriky do pokrmů z mléka a sýra, když základem jsou papriky...

  • Markéta Valentová | 24. 8. 2009 19:32

    žádné koření, proto se musí dát gothaj, protože je sám o sobě dobře okořeněný. Zkuste to, je to fakt ňamka!

  • Anna Čuprová | 24. 8. 2009 16:56

    Já pečené papriky připravuji tak, že odkrojím kousek špičky, aby při pečení unikala pára.Upeču hodně, až jsou téměř hnědé.Rozkrojím, semeník může zůstat,potřu vnitřek paprik rozetřeným česnekem smíchaným s olivovým olejem a vložím na kousky balkánský sýr.Chvilku zapeču.Semeník se může sníst, je velmi dobrý.

  • helus helus | 24. 8. 2009 14:24

    Ja papriky vydlabem, vnútro paprík ochutím vegetou a striedavo plním papriky smotanovým syrom a salámou /resp.klobásou/. Keďže naraz robím 4 papriky, opekám ich iba v rajnici do zlatohneda. Po vybratí na tanier bohato posypem cesnakom. Je to výborná rýchla večera.

  • Lucie Blechová | 24. 8. 2009 14:03

    Markétko a to tam nepřijde žádné koření? Ani sůl a pepř? Docela mě láká to zkusit, ale absence koření mě trochu odrazuje, aby papriky nebyly "jalové" a bez chuti... Lucie

  • Věra Štroblová | 24. 8. 2009 10:10

    Něco podobného jsem slyšela, ale byl smíchaný salám se sýrem a vejci a naplněné papriky zalité smetanou a zapečené také jsem nezkoušela ale prý je to bomba :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z mléka / sýra Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Gothaj Paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Tiramisu po česku III.

Tiramisu po česku III.

Majonézové koláče

Majonézové koláče

Senzační řezy z velkého plechu

Senzační řezy z velkého plechu

Turecký med

Turecký med

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Citronová poleva

Citronová poleva

Krkonošský hubník

Krkonošský hubník

Chléb z domácí pekárny

Chléb z domácí pekárny

Doporučujeme

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

51
Mrkvový koláč s ricottou
Mrkvový koláč s ricottou
45
Knedlíky s pečeným masem
Knedlíky s pečeným masem
43
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
35
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který zdomácněl v české kuchyni
Recept na čevabčiči: Skvělý pokrm, který…
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým nakrmíte rodinu i pohostíte návštěvy
Nejlepší sýrové pomazánky: Recepty, díky kterým…
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Kate Matl o Survivoru: Pavouk v rukávu, nálety vos, bodnutí štíra a zlomený prst! Co skrývá taška z ostrova?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Sisa Skovská (59) opět v nemocnici: Další operace ruky!

Sisa Skovská (59) opět v nemocnici: Další operace ruky!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Jednoduché plněné papriky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact