• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Jednoduché kokosky
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduché kokosky

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 84
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduché kokosky
Jednoduché kokosky
Jednoduché kokosky
Jednoduché kokosky
Jednoduché kokosky
Jednoduché kokosky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
    • 3
      ks vejce menší
    • 250
      g moučkový cukr
    • 1
      lžíce hnědý rum
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 250
      g strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience smícháme a mokrou rukou tvoříme hromádky. Klademe na plech na pečící papír a upečeme v mírnější troubě. Směs na tyto kokosky musí být mírně drobivá, ale tak, aby nám šly dělat hromádky. Pokud je řidší (když máme větší vejce), na chuti ani vzhledu to neubere, ale kokosky se v troubě mírně roztečou.

RADA: Tipy na nejlepší vánoční cukroví

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosky raz dva

Kokosky raz dva

Kokosky IV.

Kokosky IV.

Kokosky ze Salka

Kokosky ze Salka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hpala | 19. 12. 2016 21:10

    velmi dobrè

  • Anenka
    Anenka | 13. 12. 2015 17:51

    Moc dobré, napadlo mě z nich udělat válečky a obalit v mléčné čokoládě a vytvořit tak bounty tyčinky :)

  • faithless | 14. 12. 2014 19:03

    Vynikajúce a rýchle. :-)

  • Dana | 10. 12. 2014 23:24

    Já obvykle pro změkčení dávám do krabičky s cukrovím plátek jablka a uzavřu. Nevím, jak to zabere na kokosky. Ale mám je právě v troubě, tak uvidím :D

  • Dana | 10. 12. 2014 23:24

    Já obvykle pro změkčení dávám do krabičky s cukrovím plátek jablka a uzavřu. Nevím, jak to zabere na kokosky. Ale mám je právě v troubě, tak uvidím :D

  • jitka | 10. 12. 2014 13:19

    Jsou dobré první sem udělala s méně cukrem a jsou stavnatejší :-[ tentokrát sem je udělala přesně podle receptu jsou menší ale nejsou tak stavnatejší škoda :-\

  • L. | 14. 11. 2014 14:25

    Taky by mě zajímalo, jestli se stanou vláčnými...nerada bych si na nich vylomila zuby :-)

  • K. | 2. 11. 2014 18:47

    Mám dotaz - kokosky supr chuťově, ale včera udělané a dnes tvrdé. Zvláční kokosky? Po případě co pro to udělat? Děkuju!

  • travitzka | 16. 12. 2012 16:59

    kokosky jsou výborné...dnes jsem je dělala vůbec poprvé a je to lehký recept, rýchlý a velice chutný... :-) díky

  • Lucka | 11. 12. 2012 10:48

    Nejrychlejší kokosky které jsem kdy dělala :-D A ještě k tomu jsou moc dobré, možná trošinku méně sladké, ale to je muj nazor :-\ ;-)

  • Jana S. | 6. 12. 2012 12:57

    Míšo W. dopadla jsem úplně stejně :-( Asi jsem někde udělala chybu, ale postupovala jsem podle návodu, tak nevím nevím.... Poradí někdo???

  • Rou
    Rou | 28. 12. 2011 22:24

    Jednochuché, rychlé a výborné - krásně měkké, pěkně drží tvar. Děkuji za recept, řadím do své Vánoční kuchařky :)

  • Hanka | 19. 12. 2011 14:50

    Super rychlý recept, kokosky jsou úžasné... :-) dávám 1*

  • Bobik | 17. 12. 2011 17:21

    Kokosky jsou dopecene, nechala jsem testo, ktere se trochu drobilo, nicmene kulicky sly krasne udelat, po peceni zustaly kulicky krasne cele, vubec se neroztekly, jen mi prijde, ze jsou trochu tvrdsi. Ale jinak dobre bez slehani snehu, diky!

  • Míša W | 16. 12. 2011 19:37

    tak držela jsem se přesně předpisu, bohužel kokosky letí do koše :D

  • Míša W. | 16. 12. 2011 19:32

    Tak kokosky jsou v peci, ale nevím nevím, vytíká z nich vajíčko :D

  • Gecovka
    Gecovka | 10. 12. 2011 15:52

    Vynikající :) .........

  • katka | 9. 12. 2011 22:05

    Výborné, rychlé- prostě není co dodat :)

  • eica | 26. 11. 2011 07:47

    mohu se zeptat jak dlouho vydrží měkké?

  • tonca | 20. 12. 2010 17:29

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • Anna | 20. 12. 2010 17:11

    Moc děkuji za recept... Kokosky jsou vyborné ;-)

  • RadkaTuc
    RadkaTuc | 19. 12. 2010 19:08

    kokosky jsou super jednoduché a zachvilku hotové :-) dávám za jedna děkuji za recept :-)

  • halucka | 18. 12. 2010 17:52

    Výborný recept-nejsem expert na pečení, ale přesně podle receptu se mi vážně povedly. Zkoušela jsem všechny možné tvary-od klasického bobánku, přes tvary z formiček a kouličky. Vůbec se mi to nelepilo a bylo to hned hotové. Podle rad jiných jsem to pekla půl hodky na 130°C a nemají chybu. Děkuji paní Zdence z JM za opravdu bezvadnej recept

  • hilinka | 18. 12. 2010 16:24

    recept super muj vytvor se da jist takze kokosky v nasi rodine se mozna budou pec i dál :) dik moc

  • Eva | 17. 12. 2010 13:29

    :) po vyndání z trouby jsou většinou (i perník) měkké, po zchladnutí ztvrdnou, ale do druhého dne krásně změknou (já osobně skladuji v plechovkách), takže žádnou paniku, je to obvyklá reakce .. <:-)

  • Majky84 | 17. 12. 2010 12:19

    Dneska jsem pekla kokosky poprvé a jsou výtečné, dávám za 1.

  • Eva29 | 16. 12. 2010 16:52

    Výborné, jako na obrázku .. pečeno 30min při 135°C do lehkého zrůžovění okrajů :) Mňam .. :D Dávám za jedna a moc děkuji za recept :)

  • Milča | 16. 12. 2010 16:00

    Děkuji,jsem na to zvědavá,udělám je zítra.

  • Zdena z JM | 16. 12. 2010 12:24

    Ne,vejce se nešlehají,jen se všechny ingredience prostě smíchají.

  • Milča | 16. 12. 2010 10:11

    Prosím o radu,ty vejce se nešlehají?Peču hodně cukroví,ale po nepovedených pokusech kokosky nedělám a rodinka by je chtěla.

  • Jana | 12. 12. 2010 16:57

    Tenhle recept je naprosto úžasný - poprvé jsem pekla cukroví a tohle pro mě byla hračka a jaká je to dobrota ;-)

  • Kamila | 9. 12. 2010 11:39

    Mohl by mi někdo napsat, kdo již vyzkoušel, na kolik stupňů se pečou a aspoň přibližnou dobu pečení v horkovzdušné troubě? Děkuji. :-\

  • kytii | 5. 12. 2010 22:12

    Taky chválíme! Udělali jsme z dvojité dávky a jakmile jsme je vyndali z trouby, zadělali jsme na další dvojítou :) Jsou snadné a skvělé! ;-)

  • Dori | 5. 12. 2010 18:53

    Úžasné, jako z obchodu, velice chutné a vůbec se neroztékají. Doporučuji všem. Konečně po 10 letech budeme mít kokosky-hrudky a né kokosky-placky :) ;-)

  • vlnka.bavlnka | 4. 12. 2010 21:35

    Tento recept z celých vajec vajec neznám,ale dělám každoročně kokosky jen z bílků,protože zbydou obvykle z dalšího pečení vánočního cukroví a jsou skvělé.

  • Kuchařka | 30. 11. 2010 13:40

    No..Je to moc dobré... Chválím :-)

  • recepty73
    recepty73 | 29. 11. 2010 12:14

    Jen ušlehat pevný sníh a pak dát kokos s moučkou podle hustoty ;-) .Evo,ať se povedou!

  • Lucie | 29. 11. 2010 10:13

    A jak dlouho se pečou?? Děkuji

  • Eva Skálová | 29. 11. 2010 09:56

    Jirko, tak já to tak udělám. Ten sníh asi ani nenahříváš, co?

  • Akaschka | 28. 11. 2010 21:36

    z te davky co tu je psana,kolik je to cca kusu?

  • recepty73
    recepty73 | 28. 11. 2010 18:49

    Mám vyzkoušené jen ze sněhu z bílků,moučky a kokosu-jsou super.Vydrží měkké,ale ne na vzduchu,musí se skladovat v igelitu,plastové krabičce... . ;-)

  • Eva Skálová | 28. 11. 2010 18:33

    A co když místo tří vajec dám šest bílků (potřebuju je zužitkovat)? Zkoušel to už někdo?

  • Tyna07 | 21. 11. 2010 18:06

    Jsou super, porad je ujidam, asi nam nic nezbude :-D

  • Hana.Albrechtová | 20. 11. 2010 21:12

    Vynikající!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ivana Ž. | 16. 11. 2010 10:10

    Právě jsem je dopekla a jsou naprosto vynikající :-) . Opravdu jednoduchý recept a výsledek "mňamózní" :-D :-D :-D . Doporučuji všem.

  • Aleš Fiala | 14. 4. 2010 15:30

    Jsou fakt jednoduché. Udělal jsem jeden plech jenom tak na zkoušku. Než jsem dopekl, přišel domů zbytek rodiny, zmerčil vůni a druhý den jsem pekl zas, protože ten první plech zmizel hned první večer :-)

  • Simča Sládková | 22. 4. 2009 16:20

    Jukneš-li na ubrousek pod miskou uvidíš, že je to foceno o velikonocích, takže je to tu chvíli (asi od 15.4.?). Ale byly moc dobré a tvorba jednoduchá. Trochu jsem nevěřila tomu celému vajíčku, ale bylo to perfektní. Dcera lobuje za opakování :-). S.

  • Zdena z JM | 22. 4. 2009 14:02

    Simčo, děkuju za foto k mému receptu. Nevím, jak dlouho tady je, ale já si jí všimla až dnes.

  • Simča Sládková | 4. 4. 2009 21:28

    Zkusila jsem zatím z 1 vajíčka, bylo toho asi 30 kousků a byly hned pryč. Jinak jsem dala o něco méně cukru, nemáme rádi moc sladké.... a moc nám to chutnalo. Simča

  • Zdena z JM | 18. 12. 2008 10:18

    Letos jsem dělala opět kokosky podle tohoto osvědčeného receptu. Chybělo mi asi 70 g kokosu, tak jsem jej nahradila jemnou strouhankou a zdálo se mi, že se s těstem lépe pracovalo a kokosky se vůbec neroztekly, takže to tak budu asi dělat pokaždé. Kdo ještě váháte, podle jakého receptu letos kokosky upéct, vyzkoušejte.

  • Iva Pěnkavová | 15. 12. 2008 09:05

    Vynikající , rychlé , jednoduché , výsledek krásné měkkounké kokosky - dělala jsem tvar ,,jehlánků ,, a špičky máčela v čokoládě ! Akorát 1 dávka u nás bude málo !

  • tereza R | 11. 12. 2008 20:39

    Jsou opravdu výborné, jednoduché. A MĚKKÉ ihned po vytažení z trouby.Doporučuji dělat hned ze dvou dávek:-))Nepoužila jsem rum a jsou i tak vynikající.

  • Anonym | 16. 12. 2007 12:39

    Jsou výborné!! Díky

  • Venuše | 8. 12. 2007 18:24

    Díky za super jednoduchý recept, kokosky jsou vynikající a jejich příprava je hračka!!!

  • Petra Udržalová | 18. 12. 2006 11:25

    Kokosky jsem vyzkoušela a jsou naprosto vynikající, měkké a voňavé. Všem moc chutnají. Tento recept si zařadím do osvědčených vánočních receptů!

  • 001 001 | 16. 12. 2006 09:48

    Děvčata, děvčata, hledám tu inspiraci, a jak čtu tak třeba i poradím :-) Kokosky dělám úúúúúplně jednoduše. neni to můj recept , ale je velice dobrý a i odpůrci kokosek je baští jako o závod.Jedno slazené kondenzované mléko (salko) smíchám s jedním balením kokosu (200g) a kávovou ližčkou dělám hromádky na plech vyložený pečícím papírem ( velikost asi jako vlašský oříšek po oloupání ) 40 minut to "peču" na sto 120 C. Kdo chce může ještě část namočit do čokolády, ale nemusí :-)

  • Zdena z JM | 12. 12. 2006 09:15

    Nevím,jak je možné,že jste kokosky měla po upečení tvrdé.Já je mívám krásně měkké.Možná,že jste měla vejce zase až moc malé a těsto bylo tím pádem moc husté.Mrzí mě,že se Vám nepovedly.

  • Iveta S. | 12. 12. 2006 08:39

    Také jsem je pekla v sobotu.Jsou jednoduché a výborné. Díky za recept! Dávám 1!

  • Anonym | 11. 12. 2006 22:06

    Mám stejnou zkušenost jako Monika.Byly dosti tvrdé a chuťově prostě nic moc, tak jsem vyzkoušela kokosky šlehané v páře a ty jsou výborné, křehoučké a měkké. Nemyslím si, že jsem udělala někde chybu, protože už peču velmi dlouho. Je to takový druh kokosek, které někomu prostě chutnají a jinému zase ne.

  • Jana Kutačová | 11. 12. 2006 19:48

    Věrko:tady v tomto receptu nic šlehat nemusíte,jen smícháte cukr,kokos vejce a tvarujete kokosky.Jak tady čtu,tak Monice se to cukroví nepovedlo,ale já s ním mám jen ty nejlepší zkušenosti.Mám tady podobný recept Kokosky raz dva a nikdy jsem problém neměla.:o)

  • Věra Pospíšilová | 11. 12. 2006 19:38

    Chtěla bych kokosky zkusit, šlehané v páře mám vždycky tvrdé. Nemohly by se i tyto dělat pouze z bílků?

  • Monika z Dačič | 11. 12. 2006 15:58

    Tyto kokosky jsem pekla v sobotu. Byla to patlačka a po dopočení přišlo zklamání. Jsou tak tvrdé, že bych s nimi mohla řezat sklo. Prostě hrůza!!!

  • Hana Rožníčková | 9. 12. 2006 15:00

    Tak jsem také upekla, musím ocenit jednoduchost, sice při dělání hromádek trošku " patlačka ", objem zůstal stejný, tvar udržely a po ochutnání - jiné už dělat nebudu, jsou výborné. Pekla jsem jen na plechu, bez peč. papíru a také to šlo dobře. Zdeno, bezva recept.

  • Jiřka | 5. 12. 2006 16:12

    Kokosky jsou výborné. Počítejte s tím, že pečením zvětší o dost svoji velikost. Jinak super.

  • A. Trubková | 1. 12. 2006 16:05

    Ahojky před časem jsem zkoušela kokosky se strouhankou a málem si na nich vylámal zuby i pes :) Letos jsem dělala tyto a jsou vynikající - děkuji

  • Anonym | 29. 11. 2006 13:01

    To znamená, že jsou měkké hned po upečení?

  • Jaroslava Oumarová | 28. 11. 2006 17:51

    Před chvílí jsme s dětmi na kroužku vaření dopekli...Jednoduché, měkké, dobré:-)) Děti posílají jedničku!!

  • Zdena z JM | 6. 11. 2006 12:18

    Opravdu se nic nešlehá,vše se jen smíchá.V tom je ta jednoduchost.

  • Jana | 6. 11. 2006 11:51

    Zdeno,vejce se jen smíchají s kokosem?Nešlehají se?

  • Alenka Aová | 4. 11. 2006 12:12

    já dělám nejjednodušší kokosky, na kterých nelze nic pokazit - smíchám sáček kokosu a kondenzované slazené mléko a tvořím na plech hromádky a upeču

  • Zdena z JM | 2. 11. 2006 13:46

    Omlouvám se a doplňuji:těsto se opravdu ničím jiným nezahušťuje pouze cukrem a kokosem.Jak píšu v postupu-mělo by být husté až mírně drobivé.Pokud je řidší,trochu se roztečou.Když je budete dělat poprvé,dávejte je raději dál od sebe a uvidíte,co to udělá.Peču je tak na 150,ale dobu neodhadnu,peču je 1-2x do roka,takže si to opravdu nepamatuji,ale odhaduji tak 20-30 min.Že jsou upečené,poznáte podle toho,že jdou krásně odloupnout od papíru.Teplota a doba je orientační,záleží na troubě.Pokud se Vám bude zdát,že rychle tmavnou,tak teplotu zmírněte a naopak.Jsou dobré hned po upečení,ale čím starší,tím lepší.

  • Květa | 2. 11. 2006 13:12

    S kokoskami v páře taky nemám dobré zkušenosti, ale ve Vašem receptu mi chybí - pro mě začátečnici - tyto informace:Jak dlouho a na kolik stupňů je pečete?Nabydou při pečení?Musí se nechat rozležet?Jak dlouho vydrží měkké?

  • Hana Rožníčková | 2. 11. 2006 09:23

    Vůbec ničím se nezahušťují? Dala jsem si do oblíbených a někdy zkusím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví Kokosky
Moučníky Zákusky Cukroví Prosinec Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Hnědý rum Moučkový cukr Strouhaný kokos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Bramborové placky se špenátovým nákypem

Bramborové placky se špenátovým…

Bábovka tvarohovo-tvarohová :-)

Bábovka tvarohovo-tvarohová :-)

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Citronovo-makové muffiny

Citronovo-makové muffiny

Výborné domácí Koka sušenky

Výborné domácí Koka sušenky

Čokoládové brownies s marshmallows

Čokoládové brownies s marshmallows

Univerzální fíková barbecue marináda

Univerzální fíková barbecue marináda

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

184
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
65
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Bešamel
Bešamel
34
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
32
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: &#039;Vypadnutí byla rána z milosti,&#039; říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

Pepa a Radko v Blesk Poslední výzvě: &#039;Vypadnutí byla rána z milosti,&#039; říká Pepa. Jak se s vyřazením popasoval Radko?

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Jednoduché kakaovo-tvarohové řezy
Jednoduché kakaovo-tvarohové řezy
Jednoduché karamelové řezy
Jednoduché karamelové řezy
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Jednoduché kuře (slepice) na paprice
Jednoduché kuře (slepice) na paprice
Jednoduché lečo po našem
Jednoduché lečo po našem
  • Recepty.cz
  • Jednoduché kokosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact