• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 100
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek olej
    • 1
      dl mléko na rozředění

Postup přípravy receptu

1
Nejprve smícháme suché přísady, tedy: mouka, cukr, prášek do pečiva. Poté přimícháme vejce, olej a mléka tolik, aby těsto bylo vláčné dalo se na plech krásně vylít. Pokud do tohoto těsta přidáme kakao, máme hned těsto tmavé.
2
Na tuto buchtu se hodí cokoliv: ovoce, drobenka, pudink, tvaroh atd. Poté máte z jednoho těsta hned více buchet.
3
Buchta je jednoduchá, opravdu výborná a hlavně u toho zamažete pouze 1 mísu, vařečku a hrneček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborné hrníčkové knedle

Výborné hrníčkové knedle

Těsto bábovkové hrníčkové

Těsto bábovkové hrníčkové

Houskové knedlíky bez kynutí - výborné a jednoduché

Houskové knedlíky bez kynutí -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • petr* | 16. 10. 2016 21:16

    kolik ceho tam mam dat ?

  • leos | 24. 4. 2016 15:04

    super neni co dodat :-)

  • Kateřina | 27. 2. 2016 21:02

    Skvělý a velmi rychlý recept! Použila jsme menší hrneček aby to nebylo moc mastné a sladké, přidala banány a celá rodina se mohla užrat ;-) doporučuju :-)

  • Kateřina | 27. 2. 2016 21:01

    Skvělý a velmi rychlý recept! Použila jsme menší hrneček aby to nebylo moc mastné a sladké, přidala banány a celá rodina se mohla užrat ;-) doporučuju :-)

  • Aneta | 3. 2. 2016 18:20

    Dobrý den je mi teprv 10 a poprve pecu uplne sama ted to delam jako prekvapko pro rodice ale nevim na kolik stupnu se to ma dat do trouby a na jak dlouho prosim poradte

  • Mari | 22. 6. 2015 17:21

    Brrrr, strašně mastný, strašně sladký, možná když se obě přísady zredukují na polovinu, tak snad.... Jestli tohle jí někdo pravidleně, tak musí mít 100 kilo. Nic pro ty, kdo mají rádi sušší, normálně sladké buchty. Nedoporučuji!! :-X !

  • Karolína | 13. 3. 2015 11:32

    Úžasný recept zvládne ho úplně každý :D zvládla sem ho i já 12-ti letý střevo :D Na moji premiéru jsem si vybrala opravdu moc dobrý recept :-) Pridala sem do toho ještě 3 jablka a nahoře sem to posipala drobenkou :-) a pekla na 180 půl hodinky :) jedinà malá výdka je že mi tolik nevystoupnul a byl celkem malý ( nízký ) :-)

  • Daniela | 24. 8. 2014 19:08

    Recept je fajn, jen mi tam chyběla špetka soli..Jinak by to těsto bylo bez chuti :-!

  • žanda | 10. 6. 2014 19:02

    taky doporučuji udělala jsem těsto a posypala kokosem a uvařila pistaciovy pudink a šup stim do trouby vyborne děti si pošmakly <3 <3

  • Elis | 22. 3. 2014 18:12

    přidala jsem skořici, rozinky a na kousky nakrájená jablíčka (do těsta i navrh) a snad si rodinka pošmákne :) jinak recept skvělý a rychlý :)

  • Andreas | 25. 5. 2013 17:05

    Musím říct, že tento recept je vážně skvělý! :-[

  • Kikinka26
    Kikinka26 | 18. 5. 2013 17:27

    jediná vítka je že ten cukr krystal se nerospustil a já jako začínající kuchařka jsem ho tam dala ale jinak nic

  • Dana | 17. 5. 2013 16:35

    To já ji udělala včera a ještě včera do půl hodiny byla pryč. I když, je fakt, že naše rodina je buchtová :-)) Recept doporučuju, je opravdu šikovný a <3 zamilovala jsem si ho. Vyzkoušejte!! ;-)

  • lagis1 | 21. 2. 2013 22:02

    Nastrouhal sem do těsta nahrubo pět jablek a přidal skořici. Pekl jsem na 180°C 25 minut. Je to výborné.

  • barča | 7. 4. 2012 14:51

    jak dlouho se peče ? :-!

  • lucajin | 23. 2. 2012 16:38

    Musím říct, že nic moc- jednoduchý sladký těsto to je, ale že by bylo výborný se zase říct nedá...

  • cipís | 26. 1. 2012 15:21

    zdravím, je fakt, že těsto se dělá v míse vlastně samo, jen jsem se tu nedočetl na kolik stuipňů a jak dlouho péct. No nic, dám to na 200st a za půl hodky do toho zkusím dloubnout. tak se tu mějte...

  • Petrusee
    Petrusee | 10. 9. 2011 10:30

    Udělala jsem včera navečír a dneska je prázdný plech, dala jsem tvaroh a na něj meruňky, moc moc dobré :-*

  • Sára | 30. 7. 2011 16:27

    Dělo recept.zrovna jí děláme poprvé....tak jsme zvědaví ;)

  • Michaela janeckova | 20. 2. 2011 12:06

    Dobry den zrovna ji zkousim poprve tak jsem zvedava jak se mi povede

  • D D | 1. 11. 2007 11:02

    Tuto buchtu dělám už několik let a potvrzuji, že je to opravdu vynikající univerzální těsto.

  • Irena Klasová | 1. 11. 2007 10:06

    Super recept, vyzkouším s jablky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Těsta
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotová bábovka s kokosem

Piškotová bábovka s kokosem

Francouzská bramboračka

Francouzská bramboračka

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Květákovo-vločková polévka s vejcem

Sedlácký guláš

Sedlácký guláš

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Fantastické sušenky KOKA

Fantastické sušenky KOKA

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky

Kuře / králík na zelenině (nejen) z…

Španělská paella krok za krokem

Španělská paella krok za krokem

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

42
Celerový krém
Celerový krém
29
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
26
Jednoduchá omáčka na špagety
Jednoduchá omáčka na…
26
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
25
Mrkvový hummus s pestem
Mrkvový hummus s pestem

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact