• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá žampionová omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá žampionová omáčka

autor: Vendula Strakošová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 166
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá žampionová omáčka
Jednoduchá žampionová omáčka
Jednoduchá žampionová omáčka
Jednoduchá žampionová omáčka
Jednoduchá žampionová omáčka
3fotografie
Nahrát fotku
 

Žampiony patří k nejoblíbenějším houbám, které u nás lidé nejen sbírají, ale mnohdy i sami pěstují a mimo sezónu se dají bez problému koupit i v obchodě. Žampionovou omáčku můžete podávat k masu nebo jako samostatný pokrm spolu s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo bramborami.

Žampionová omáčka

Suroviny

4 porce
    • máslo
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 600
      ml mléko
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka kmín
    • 200
      g žampiony
    • 1
      kostka zeleninový vývar

Postup přípravy receptu

1
Žampiony nakrájíme na kousky, rozpálíme kousek másla a dáme do něj žampiony osmahnout. Podlejeme vodou, posypeme majoránkou a kmínem a chvíli dusíme. Podušené žampiony zalejeme mlékem smíchaným s moukou (asi dvě lžíce) a přidáme jeden zeleninový bujón. Za stálého míchání vaříme, až omáčka zhoustne a ingredience se spojí.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat jíšku

2
Já k tomu vždy uvařím jenom vajíčko a brambor a úplně to stačí. Je to rychle a jednoduché.

RADA: Jak správně usušit houby, aby neztratily své aroma?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • spinner | 29. 1. 2020 12:30

    Výborná, neměl jsem zeleninový bujón tak jsem použil houbový. Jak si mohu uložit recept? Nikde to nemohu najít :)

  • Libuška | 28. 4. 2017 12:21

    Výborná. je udělané během chvilky. :-)

  • Libuška | 28. 4. 2017 12:19

    Výborná omáčka

  • pedrosisko | 5. 4. 2017 17:44

    dnes je to uvařil.rychle a super.klobouk dolu.dlouho jsem chutove nejedl:-)

  • Fgv | 7. 3. 2017 15:48

    Dff

  • Plabla | 5. 3. 2017 13:41

    dnes jsem vyzkoušela - jen omajdu s rýží-bez masa..., přidala jsem tedy smetanu a trošku mléka, aby konzistence byla pijavá pro rýži a bylo to moc moc dobrý, jemný a hlavně rychlý -ukládám si recept a děkuji !!

  • Ani2
    Ani2 | 3. 10. 2016 11:00

    Jednoduchá dobrá omáčka,přidávám zakysanou smetanu, citron ,trochu cukru,bez majoránky.

  • Matěj | 17. 8. 2016 10:19

    Byla super :-)

  • BronislavaP
    BronislavaP | 10. 3. 2016 20:41

    Uvařila jsem ji dnes k večeři a byla velice dobrá, jen jsme ji měli s houskovým knedlíkem. S bramborem ji chci teprve vyzkoušet... :-\

  • Andrea | 14. 10. 2015 12:10

    dnes jsem ji udelala k obedu je vyborna jen jsem pridala 12ti procentni smetanu, mnam a dekuji za recept

  • Andrea | 14. 10. 2015 12:10

    dnes jsem ji udelala k obedu je vyborna jen jsem pridala 12ti procentni smetanu, mnam a dekuji za recept

  • Petra | 13. 5. 2015 11:14

    Mňam. A díky za recept.

  • Martina | 17. 2. 2015 14:29

    Nikdy jsem ještě žampionovou omáčku nedělala a tak jsem vyzkoušela. Je velmi jednoduchá a chutná výborně.

  • Anežka | 6. 11. 2014 12:06

    Já přidávám badyán, je to výborné :-)

  • luděk | 16. 8. 2014 19:19

    dobrej recept ale taky jsem ho dělal podle sebe :) a myslim že s bramborem to není ono omáčku jsem udělal krémovou a hustou takže s hous.knedlíkem vegeta čerstvá bazalka mořská sůl a bílý pepř trochu více )

  • saly15
    saly15 | 11. 8. 2014 17:01

    jen jsem přidala zakysanou smatenu - potřebovala jsem se jí zbavit, jinak jsem recept snad zachovala... děkuji za velmi dobrý recept ....

  • Sima | 14. 7. 2014 14:27

    Souhlasim s Janou - o nose nahore to opravdu neni ;)

  • Nikolete
    Nikolete | 14. 7. 2014 14:23

    Skvělý recept. Jako začínající kuchařka jsem na sebe pyšná, že jsem uvařila tak skvělou omáčku. Akorát jsem nedala zeleninový bujón ale 3/4 extra siného. Děkuji. :-)

  • jana | 23. 6. 2014 12:48

    Me to treba zajima. Zajimam se o to, co jim, a snazim se volit v tehle dobe "mensi zlo". Ale nevim, jestli to mila Terezo pochopis. Nema to nic spolecneho s nosankem nahoru. Samozrejme si kazdy muze jist co chce, ale ja proste volim kvalitnejsi potraviny s mene chemii. BTW, ten bujon se klidne da uplne vynechat a to ve vetsine pokrmu, dokorenit se da cervstvym i susenym korenim bez jakykoliv barvivev, zahustovadel, zvyraznovacu chuti atd....Recept je jinak dobry (delala jsem bez bujonu)

  • frakira | 21. 4. 2014 17:12

    Omlouvam se, s umyslem dat 5 hvezdicek jsem sem dala 5ku :-/ Hledala jsem zampionovou omacku, hlavne kvuli mnozstvi surovin.. mleko jsem nahradila vyvarem, smetanou a mlekem (jak mi co zbylo) v pozadovanem objemu a vysledek byl opravdu skvely, dekuju.

  • Tereza | 23. 3. 2014 15:02

    I ty chytrý/á.. Je to skvělej recept a když někdo nemá čas tak si těžko bude ještě dělat vývar nebo dokonce výpek. .. holt žijeme ve světě bujonů a pokud máte nosánek nahoře - tak dobře, ale neotravujte s tím ostatní. Myslím, že vaše známkování nikoho nezajímá. :-*

  • Lucie | 4. 3. 2014 11:04

    Rychlé a dobře, jen místo mouky dám příště jíšku :-)

  • merilin | 17. 1. 2014 11:34

    No paráda,moc dobré a rychlé,to jooo ;-) O:-)

  • roberto37 | 29. 12. 2013 14:11

    I vy bujóňáci. Každý recept, kde vidím tuto náhražku výpeku, či vývaru, hodnotím 1 hvězdou.

  • AnonymIsBest | 8. 12. 2013 10:32

    fuj,hnus,bléé to se nedá =-O :-)) :-)) :-)) :-))

  • memorexCZ | 10. 9. 2013 13:11

    Vyborna.... s ryzi, testovinami, bramborem... proste super.

  • Petra | 20. 8. 2013 14:56

    Vyzkoušeno. Akorát jsem nedala bujon, jsem proti takovým věcem a byla úžasná. Můj muž řekl po prvním soustě, kde jsi ten skvělý oběd koupila?, :-) Opravdu výborná.

  • Denisa | 18. 7. 2013 19:13

    Tuto omáčku dělám po několikáté, kdo se bojí mouky jako já stačí nasypat hotovou jíšku, zkusila jsem i bylinkový bujón taky super, paní Vendulko super tip a díky !!! ;-)

  • Aleš | 7. 7. 2013 13:21

    Nejsem žadnej! "super kuchař"takže tenhle recept je pro me naprosta BOMBA a navic to fakt LUXUSNE CHUTNA :-\ Diky

  • Alena | 20. 6. 2013 11:34

    Je to skvělé a dávám si k omáčce těstoviny. :-|

  • Krista.p | 4. 6. 2013 14:46

    jednoduchá a moc dobrá:) chutnala nám :-)

  • Jaruš | 3. 6. 2013 14:32

    Taaaak jsem se odhodlala udělat tento recept a opravdu nelituji, použila jsem tedy od všeho jen polovinu ingrediencí, protože jsem to chtěla jen na oběd a s manžílkem jsme si hezky pochutnali, vyjde to levně a chutná to výborně, zařazuji mezi oblíbené recepty. My jsme si to dávali s těstovinami- mašličkami. Delikatesa!!!! <3 :-*

  • maria | 21. 1. 2013 15:45

    omacka je vynikajuca mozem doporucit naozaj!!!!! :-)

  • bejicza | 18. 1. 2013 13:14

    luxusní obídek.dělala jsem přesně podle návodu a vůbec mi nepřišla nahořklá s majoránky:) akorat jsem přidala trošku smetany:)

  • sdf | 8. 1. 2013 17:08

    :-$

  • surikátka | 8. 1. 2013 17:07

    :-)) Koupila jsem si žampiony a říkám si co s něma a tak jsem sedla k pc a hledala recepty a tak sem našla tenhle recept uvařila jsem to přešně podle receptua potom jsem šla hned zvracet vůbec mi nuchutnala :-S

  • Jan | 19. 10. 2012 11:36

    Aha... takže jste z toho udělal jiný recept :-)

  • Michal | 24. 9. 2012 22:17

    Smekám klobouček, je výborná!!! Vylepšil jsem jen asi dcl smetany 12%, trochu více žampiónů, maso z křidélek který byly na vývar a ke konci tavenej sýr nechal rozpustit.... heureka, bašta jako hrom :) :-P

  • Můrinka
    Můrinka | 23. 9. 2012 17:18

    Výýýýbornááá <3 <3 <3 Ta se fakt povedla. ;-)

  • karolina | 18. 8. 2012 15:50

    omacka byla vynikajici pridale jsem na malicko nakrajene kruti maso, protoze mam deti a omacka byla pohadkova.... :-)

  • pmagdolen | 15. 5. 2012 20:04

    Recept jednoduchej žampiónovej omáčky bol perfektný. Ozývam sa zo Slovenska a napriek tomu, že som to robil prvý raz, tak som to hneď vylepšil, a to tak, že som rozkrájal 350 g žampiónov, lebo som chcel pripraviť omáčku pre dve osoby na dva dni (lebo každý deň človek nemá čas variť), ďalej som namiesto 600 ml mlieka použil 500 ml smotany na varenie a ešte som dodal 2 dcl mlieka, samozrejme rozmiešaného nie s 2 ale 3 lyžicami hladkej múky špecial. Inak som postupoval podľa návodu, ale tá omáčka "spievala", pokojne by sa mohla podávať ako "svatební" omáčka. K tomu som namiesto rady Venduly si pripravil tiež "laciné" maso, a to: nožinu (hovězí), ale ze Slovenska a u vás z Čech, a to určenú na guláš. Maso som napacoval (trochu posolil, popepřil, pomajorkoval a posypal s čili papričkou (sušenou) a pokvapkal olejem Venusz (maďarským slunečnicovým olejem) a nadrobno posekal jeden stroučik česneku na drobné kousky. Jednotlivé kousky masa sem po obvodu obalil tenučkým plátkem uzenej slaninky (uzenej v dyme a ne chemicky), potom sem maso usmahl a dusil v malem množství vody. Maso bylo super, omáčka absolutne super a k tomu nové zemiaky vareneé na čtvrtky. No byla to skutočne úžasná pochoutka a už sa teším na zajtra, že si to zopakujem. A pritom je to laciný, lebo "nožina" je levnejší ako falošná svíčková a veľmi dobre k tej omáčke pasovala. :-*

  • Svalnata spageta :D | 24. 1. 2012 19:19

    kdyz pridate cesnek ma vetsi grady :-\

  • Olis | 22. 1. 2012 13:12

    omačka byla vynikajici ja do toho přidaka ještě kuřeci maso.......doporučuji .... :-)

  • Kateřina | 14. 12. 2011 13:52

    Teď jsem ji dovařila a je opravdu vynikající ;-)

  • alexis222 | 22. 11. 2011 11:57

    Dnes jsem tuto omáčku dělala.Je opravdu skvělá,rychlá a jednoduchá ;-) .

  • Petra | 7. 11. 2011 13:57

    Naprosto skvělý recept - rychlý, levný a vynikající!!!!

  • Zdenka | 31. 10. 2011 14:20

    Je výtečná, jen místo mléka jsem použila smetanu ke šlehání. ;-) A kmín nepoužívám. :-P

  • Ilona | 15. 10. 2011 12:35

    Vcera jsem koupila zampiony, jen tak, byly ve sleve ;-) Netusila jsem co s nimi. Pak jsem nasla tento recept... a uz je v mem sesitku vyzkousenych a vynikajicich receptu. Omacka je vazne vyborna a jako jeden z mala receptu, ktere jsem se pokusila uvarit presne podle receptu, dopadla presne tak jak mela. Jen jsem do ni kvuli manzelovi pridala trochu pepre a speticku soli. Vylizany talir i hrnec svedci o jeji kvalite :-D Diky

  • Aneta | 20. 8. 2011 17:45

    Tak jsem recept vyzkoušela, všeho jsem dala od oka (vaříla jsem jen pro sebe), a přidala jsem k houbám při smažení cibulku a i kukuřici, pro její milovníky doporučuji, omáčka je skvěle nasládlá :)

  • Lenka Hradecká | 30. 5. 2011 16:07

    Recept byl přidán do kategorie omáček...díky za info.

  • Ladia
    Ladia | 30. 5. 2011 15:59

    Škoda, že recept v Omáčkách nenajdeme...

  • Simča S.
    Simča S. | 30. 5. 2011 14:09

    Já ji většinou dávám na těstoviny. Tentokrát mi zbyly knedlíky a potřebovala jsem je "zlikvidovat". Ale i s němi to bylo vynikající..... V Albertu měli zrovna žampiony ve slevě - 1/2 kilová krabička za 22 Kč - tak jsem se je pořádně užila.....

  • andrea | 13. 4. 2011 20:58

    kdyz k tomu pridate kureci prsicka tak je to take dobre ;-)

  • Sona | 25. 3. 2011 14:32

    Recepet i omackou jsou super rychle a dobre:)) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • romcik82 | 14. 3. 2011 13:29

    Nikdy by mě nenapadlo kombinovat hobovou omáčku, brambory a vejce. Překvapilo mě, jak výborné to bylo. Použila jsem mletý kmín a nešetřila jsem a místo zeleninového bujónu jsem dochutila solí a pepřem. Nemám ráda unifikovanou chuť bujónu a takhle to bylo výborné.

  • Renáta | 16. 12. 2010 12:02

    Tak jsem dnes tuto omáčku zkoušela vařit,..musím říct, že já zrovna nejsem milovník žampionů, a omáčky moc nevařím, ale povedla se a je moooc dobrá, děkuji za tip

  • huk | 15. 12. 2010 22:02

    je to pekna blbost :-D

  • ladik | 30. 11. 2010 13:10

    je dobra 8-)

  • Ivetka_F. | 12. 10. 2010 17:56

    úžasný a šikovný..s česnekem je to výborný, ale i bez něj je to mňamka!

  • Anna Prknová | 19. 8. 2010 18:33

    Děkuji za tento jednoduchý, rychlý recept. Celá rodina si pochutnala!

  • Anna Prknová | 19. 8. 2010 18:33

    Děkuji za tento jednoduchý, rychlý recept. Celá rodina si pochutnala!

  • Hana T. | 3. 3. 2010 19:18

    Ani se mi nechtělo věřit, že tak jednoduchá omáčka je opravdu tak výborná :) Vážně skvělý recept, určitě brzy zopakuji.

  • Iva Bochenská | 18. 11. 2008 19:47

    Musím přidat i svou chválu. Přítel si myslí, že jsem použila recept jeho maminky, ale tenhle vypadal líp, a olizoval se, i když jsme byli pohádaní.

  • Jolana Christová | 24. 5. 2008 10:31

    Opravdu moc dobré.Taky jsem přidala orestované kuřecí maso a česnek,k tomu špagety a mnam!

  • Veronika | 9. 3. 2008 23:10

    Tato omacka je vyborna. Co bydlim v Americe tak sem obcas zabrousim a manzelovi tato omacka jela ani sem se nestacila ohlednout :)

  • Anonym | 23. 9. 2007 14:20

    výborná :) - delam i ke ke grilované=mu masu :) a je to mnamka :)

  • Lenka | 24. 5. 2007 13:05

    Omáčka byla vynikající. Dala jsem jí na pečená kuřecí stehna s bramborem a dostala jsem doma pochvalu.

  • Ilca | 16. 4. 2007 16:15

    Delam podobnou omacku, jen misto majoranky dam oregano, taky krasne voni. Na panvi osmazim na trose oleje a rozdrobene pulkostce slepiciho vyvaru kosticky z kurecich prsou a to pak pridam do tehle omacky. Vsechno pak nakydnu (jinak se ro tict neda, ta omacka je lepsi hustsi) na spagety nebo tortellini (jeste lepsi) a je to mnamka. Jedine nebezpeci je, ze se vam to preji ;)

  • Jana | 25. 3. 2007 22:51

    Mňam, díky :-)

  • Anonym | 15. 1. 2007 12:49

    Moc děkuju, ještě jsem přidala kuřecí maso a trošku česneku a nemá to chybičku.

  • Leona | 25. 6. 2006 21:14

    Super, akorát při 2 lžicích mouky se mi to zdálo dost řídké, tak jsem ještě 1 přidala a omáčka byla akorát.

  • Ondra | 31. 5. 2006 11:36

    Moc dobre!!!Vrele doporucuji..

  • e e | 21. 5. 2006 11:34

    vynikajici

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Houbová
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kmín Majoránka Máslo Mléko Žampiony Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maminčino kuře

Maminčino kuře

Pečený losos

Pečený losos

Zeleninová česnečka s krutony

Zeleninová česnečka s krutony

Dýňový koláč s ořechy II.

Dýňový koláč s ořechy II.

Houbové placičky s rýží

Houbové placičky s rýží

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek

Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…

Čokoládové croissanty z listového těsta

Čokoládové croissanty z listového…

Čočkový salát se zeleninou

Čočkový salát se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami

Losos na másle a limetách se…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

96
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
48
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
37
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
34
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
32
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou, sněhovou čepicí i pro bezlepkáře
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou,…
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Vrcholně elegantní Kate na oslavách konce války: Prostě princezna!

Vrcholně elegantní Kate na oslavách konce války: Prostě princezna!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Další doporučené recepty:

Jednoduchá vločková polévka
Jednoduchá vločková polévka
Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami
Jednoduchá vločková polévka s…
Jednoduchá zeleninová polévka s jíškovo-vaječnou zavářkou
Jednoduchá zeleninová polévka s jíškovo…
Jednoduchá žampionová směs
Jednoduchá žampionová směs
Jednoduché artyčoky
Jednoduché artyčoky
Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky
Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá žampionová omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact