• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá žampionová omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá žampionová omáčka

autor: Vendula Strakošová
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 166
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá žampionová omáčka
Jednoduchá žampionová omáčka
Jednoduchá žampionová omáčka
Jednoduchá žampionová omáčka
Jednoduchá žampionová omáčka
3fotografie
Nahrát fotku
 

Žampiony patří k nejoblíbenějším houbám, které u nás lidé nejen sbírají, ale mnohdy i sami pěstují a mimo sezónu se dají bez problému koupit i v obchodě. Žampionovou omáčku můžete podávat k masu nebo jako samostatný pokrm spolu s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo bramborami.

Žampionová omáčka

Suroviny

4 porce
    • máslo
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 600
      ml mléko
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka kmín
    • 200
      g žampiony
    • 1
      kostka zeleninový vývar

Postup přípravy receptu

1
Žampiony nakrájíme na kousky, rozpálíme kousek másla a dáme do něj žampiony osmahnout. Podlejeme vodou, posypeme majoránkou a kmínem a chvíli dusíme. Podušené žampiony zalejeme mlékem smíchaným s moukou (asi dvě lžíce) a přidáme jeden zeleninový bujón. Za stálého míchání vaříme, až omáčka zhoustne a ingredience se spojí.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat jíšku

2
Já k tomu vždy uvařím jenom vajíčko a brambor a úplně to stačí. Je to rychle a jednoduché.

RADA: Jak správně usušit houby, aby neztratily své aroma?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduché žampionové kari

Jednoduché žampionové kari

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • spinner | 29. 1. 2020 12:30

    Výborná, neměl jsem zeleninový bujón tak jsem použil houbový. Jak si mohu uložit recept? Nikde to nemohu najít :)

  • Libuška | 28. 4. 2017 12:21

    Výborná. je udělané během chvilky. :-)

  • Libuška | 28. 4. 2017 12:19

    Výborná omáčka

  • pedrosisko | 5. 4. 2017 17:44

    dnes je to uvařil.rychle a super.klobouk dolu.dlouho jsem chutove nejedl:-)

  • Fgv | 7. 3. 2017 15:48

    Dff

  • Plabla | 5. 3. 2017 13:41

    dnes jsem vyzkoušela - jen omajdu s rýží-bez masa..., přidala jsem tedy smetanu a trošku mléka, aby konzistence byla pijavá pro rýži a bylo to moc moc dobrý, jemný a hlavně rychlý -ukládám si recept a děkuji !!

  • Ani2
    Ani2 | 3. 10. 2016 11:00

    Jednoduchá dobrá omáčka,přidávám zakysanou smetanu, citron ,trochu cukru,bez majoránky.

  • Matěj | 17. 8. 2016 10:19

    Byla super :-)

  • BronislavaP
    BronislavaP | 10. 3. 2016 20:41

    Uvařila jsem ji dnes k večeři a byla velice dobrá, jen jsme ji měli s houskovým knedlíkem. S bramborem ji chci teprve vyzkoušet... :-\

  • Andrea | 14. 10. 2015 12:10

    dnes jsem ji udelala k obedu je vyborna jen jsem pridala 12ti procentni smetanu, mnam a dekuji za recept

  • Andrea | 14. 10. 2015 12:10

    dnes jsem ji udelala k obedu je vyborna jen jsem pridala 12ti procentni smetanu, mnam a dekuji za recept

  • Petra | 13. 5. 2015 11:14

    Mňam. A díky za recept.

  • Martina | 17. 2. 2015 14:29

    Nikdy jsem ještě žampionovou omáčku nedělala a tak jsem vyzkoušela. Je velmi jednoduchá a chutná výborně.

  • Anežka | 6. 11. 2014 12:06

    Já přidávám badyán, je to výborné :-)

  • luděk | 16. 8. 2014 19:19

    dobrej recept ale taky jsem ho dělal podle sebe :) a myslim že s bramborem to není ono omáčku jsem udělal krémovou a hustou takže s hous.knedlíkem vegeta čerstvá bazalka mořská sůl a bílý pepř trochu více )

  • saly15
    saly15 | 11. 8. 2014 17:01

    jen jsem přidala zakysanou smatenu - potřebovala jsem se jí zbavit, jinak jsem recept snad zachovala... děkuji za velmi dobrý recept ....

  • Sima | 14. 7. 2014 14:27

    Souhlasim s Janou - o nose nahore to opravdu neni ;)

  • Nikolete
    Nikolete | 14. 7. 2014 14:23

    Skvělý recept. Jako začínající kuchařka jsem na sebe pyšná, že jsem uvařila tak skvělou omáčku. Akorát jsem nedala zeleninový bujón ale 3/4 extra siného. Děkuji. :-)

  • jana | 23. 6. 2014 12:48

    Me to treba zajima. Zajimam se o to, co jim, a snazim se volit v tehle dobe "mensi zlo". Ale nevim, jestli to mila Terezo pochopis. Nema to nic spolecneho s nosankem nahoru. Samozrejme si kazdy muze jist co chce, ale ja proste volim kvalitnejsi potraviny s mene chemii. BTW, ten bujon se klidne da uplne vynechat a to ve vetsine pokrmu, dokorenit se da cervstvym i susenym korenim bez jakykoliv barvivev, zahustovadel, zvyraznovacu chuti atd....Recept je jinak dobry (delala jsem bez bujonu)

  • frakira | 21. 4. 2014 17:12

    Omlouvam se, s umyslem dat 5 hvezdicek jsem sem dala 5ku :-/ Hledala jsem zampionovou omacku, hlavne kvuli mnozstvi surovin.. mleko jsem nahradila vyvarem, smetanou a mlekem (jak mi co zbylo) v pozadovanem objemu a vysledek byl opravdu skvely, dekuju.

  • Tereza | 23. 3. 2014 15:02

    I ty chytrý/á.. Je to skvělej recept a když někdo nemá čas tak si těžko bude ještě dělat vývar nebo dokonce výpek. .. holt žijeme ve světě bujonů a pokud máte nosánek nahoře - tak dobře, ale neotravujte s tím ostatní. Myslím, že vaše známkování nikoho nezajímá. :-*

  • Lucie | 4. 3. 2014 11:04

    Rychlé a dobře, jen místo mouky dám příště jíšku :-)

  • merilin | 17. 1. 2014 11:34

    No paráda,moc dobré a rychlé,to jooo ;-) O:-)

  • roberto37 | 29. 12. 2013 14:11

    I vy bujóňáci. Každý recept, kde vidím tuto náhražku výpeku, či vývaru, hodnotím 1 hvězdou.

  • AnonymIsBest | 8. 12. 2013 10:32

    fuj,hnus,bléé to se nedá =-O :-)) :-)) :-)) :-))

  • memorexCZ | 10. 9. 2013 13:11

    Vyborna.... s ryzi, testovinami, bramborem... proste super.

  • Petra | 20. 8. 2013 14:56

    Vyzkoušeno. Akorát jsem nedala bujon, jsem proti takovým věcem a byla úžasná. Můj muž řekl po prvním soustě, kde jsi ten skvělý oběd koupila?, :-) Opravdu výborná.

  • Denisa | 18. 7. 2013 19:13

    Tuto omáčku dělám po několikáté, kdo se bojí mouky jako já stačí nasypat hotovou jíšku, zkusila jsem i bylinkový bujón taky super, paní Vendulko super tip a díky !!! ;-)

  • Aleš | 7. 7. 2013 13:21

    Nejsem žadnej! "super kuchař"takže tenhle recept je pro me naprosta BOMBA a navic to fakt LUXUSNE CHUTNA :-\ Diky

  • Alena | 20. 6. 2013 11:34

    Je to skvělé a dávám si k omáčce těstoviny. :-|

  • Krista.p | 4. 6. 2013 14:46

    jednoduchá a moc dobrá:) chutnala nám :-)

  • Jaruš | 3. 6. 2013 14:32

    Taaaak jsem se odhodlala udělat tento recept a opravdu nelituji, použila jsem tedy od všeho jen polovinu ingrediencí, protože jsem to chtěla jen na oběd a s manžílkem jsme si hezky pochutnali, vyjde to levně a chutná to výborně, zařazuji mezi oblíbené recepty. My jsme si to dávali s těstovinami- mašličkami. Delikatesa!!!! <3 :-*

  • maria | 21. 1. 2013 15:45

    omacka je vynikajuca mozem doporucit naozaj!!!!! :-)

  • bejicza | 18. 1. 2013 13:14

    luxusní obídek.dělala jsem přesně podle návodu a vůbec mi nepřišla nahořklá s majoránky:) akorat jsem přidala trošku smetany:)

  • sdf | 8. 1. 2013 17:08

    :-$

  • surikátka | 8. 1. 2013 17:07

    :-)) Koupila jsem si žampiony a říkám si co s něma a tak jsem sedla k pc a hledala recepty a tak sem našla tenhle recept uvařila jsem to přešně podle receptua potom jsem šla hned zvracet vůbec mi nuchutnala :-S

  • Jan | 19. 10. 2012 11:36

    Aha... takže jste z toho udělal jiný recept :-)

  • Michal | 24. 9. 2012 22:17

    Smekám klobouček, je výborná!!! Vylepšil jsem jen asi dcl smetany 12%, trochu více žampiónů, maso z křidélek který byly na vývar a ke konci tavenej sýr nechal rozpustit.... heureka, bašta jako hrom :) :-P

  • Můrinka
    Můrinka | 23. 9. 2012 17:18

    Výýýýbornááá <3 <3 <3 Ta se fakt povedla. ;-)

  • karolina | 18. 8. 2012 15:50

    omacka byla vynikajici pridale jsem na malicko nakrajene kruti maso, protoze mam deti a omacka byla pohadkova.... :-)

  • pmagdolen | 15. 5. 2012 20:04

    Recept jednoduchej žampiónovej omáčky bol perfektný. Ozývam sa zo Slovenska a napriek tomu, že som to robil prvý raz, tak som to hneď vylepšil, a to tak, že som rozkrájal 350 g žampiónov, lebo som chcel pripraviť omáčku pre dve osoby na dva dni (lebo každý deň človek nemá čas variť), ďalej som namiesto 600 ml mlieka použil 500 ml smotany na varenie a ešte som dodal 2 dcl mlieka, samozrejme rozmiešaného nie s 2 ale 3 lyžicami hladkej múky špecial. Inak som postupoval podľa návodu, ale tá omáčka "spievala", pokojne by sa mohla podávať ako "svatební" omáčka. K tomu som namiesto rady Venduly si pripravil tiež "laciné" maso, a to: nožinu (hovězí), ale ze Slovenska a u vás z Čech, a to určenú na guláš. Maso som napacoval (trochu posolil, popepřil, pomajorkoval a posypal s čili papričkou (sušenou) a pokvapkal olejem Venusz (maďarským slunečnicovým olejem) a nadrobno posekal jeden stroučik česneku na drobné kousky. Jednotlivé kousky masa sem po obvodu obalil tenučkým plátkem uzenej slaninky (uzenej v dyme a ne chemicky), potom sem maso usmahl a dusil v malem množství vody. Maso bylo super, omáčka absolutne super a k tomu nové zemiaky vareneé na čtvrtky. No byla to skutočne úžasná pochoutka a už sa teším na zajtra, že si to zopakujem. A pritom je to laciný, lebo "nožina" je levnejší ako falošná svíčková a veľmi dobre k tej omáčke pasovala. :-*

  • Svalnata spageta :D | 24. 1. 2012 19:19

    kdyz pridate cesnek ma vetsi grady :-\

  • Olis | 22. 1. 2012 13:12

    omačka byla vynikajici ja do toho přidaka ještě kuřeci maso.......doporučuji .... :-)

  • Kateřina | 14. 12. 2011 13:52

    Teď jsem ji dovařila a je opravdu vynikající ;-)

  • alexis222 | 22. 11. 2011 11:57

    Dnes jsem tuto omáčku dělala.Je opravdu skvělá,rychlá a jednoduchá ;-) .

  • Petra | 7. 11. 2011 13:57

    Naprosto skvělý recept - rychlý, levný a vynikající!!!!

  • Zdenka | 31. 10. 2011 14:20

    Je výtečná, jen místo mléka jsem použila smetanu ke šlehání. ;-) A kmín nepoužívám. :-P

  • Ilona | 15. 10. 2011 12:35

    Vcera jsem koupila zampiony, jen tak, byly ve sleve ;-) Netusila jsem co s nimi. Pak jsem nasla tento recept... a uz je v mem sesitku vyzkousenych a vynikajicich receptu. Omacka je vazne vyborna a jako jeden z mala receptu, ktere jsem se pokusila uvarit presne podle receptu, dopadla presne tak jak mela. Jen jsem do ni kvuli manzelovi pridala trochu pepre a speticku soli. Vylizany talir i hrnec svedci o jeji kvalite :-D Diky

  • Aneta | 20. 8. 2011 17:45

    Tak jsem recept vyzkoušela, všeho jsem dala od oka (vaříla jsem jen pro sebe), a přidala jsem k houbám při smažení cibulku a i kukuřici, pro její milovníky doporučuji, omáčka je skvěle nasládlá :)

  • Lenka Hradecká | 30. 5. 2011 16:07

    Recept byl přidán do kategorie omáček...díky za info.

  • Ladia
    Ladia | 30. 5. 2011 15:59

    Škoda, že recept v Omáčkách nenajdeme...

  • Simča S.
    Simča S. | 30. 5. 2011 14:09

    Já ji většinou dávám na těstoviny. Tentokrát mi zbyly knedlíky a potřebovala jsem je "zlikvidovat". Ale i s němi to bylo vynikající..... V Albertu měli zrovna žampiony ve slevě - 1/2 kilová krabička za 22 Kč - tak jsem se je pořádně užila.....

  • andrea | 13. 4. 2011 20:58

    kdyz k tomu pridate kureci prsicka tak je to take dobre ;-)

  • Sona | 25. 3. 2011 14:32

    Recepet i omackou jsou super rychle a dobre:)) ;-) ;-) ;-) ;-)

  • romcik82 | 14. 3. 2011 13:29

    Nikdy by mě nenapadlo kombinovat hobovou omáčku, brambory a vejce. Překvapilo mě, jak výborné to bylo. Použila jsem mletý kmín a nešetřila jsem a místo zeleninového bujónu jsem dochutila solí a pepřem. Nemám ráda unifikovanou chuť bujónu a takhle to bylo výborné.

  • Renáta | 16. 12. 2010 12:02

    Tak jsem dnes tuto omáčku zkoušela vařit,..musím říct, že já zrovna nejsem milovník žampionů, a omáčky moc nevařím, ale povedla se a je moooc dobrá, děkuji za tip

  • huk | 15. 12. 2010 22:02

    je to pekna blbost :-D

  • ladik | 30. 11. 2010 13:10

    je dobra 8-)

  • Ivetka_F. | 12. 10. 2010 17:56

    úžasný a šikovný..s česnekem je to výborný, ale i bez něj je to mňamka!

  • Anna Prknová | 19. 8. 2010 18:33

    Děkuji za tento jednoduchý, rychlý recept. Celá rodina si pochutnala!

  • Anna Prknová | 19. 8. 2010 18:33

    Děkuji za tento jednoduchý, rychlý recept. Celá rodina si pochutnala!

  • Hana T. | 3. 3. 2010 19:18

    Ani se mi nechtělo věřit, že tak jednoduchá omáčka je opravdu tak výborná :) Vážně skvělý recept, určitě brzy zopakuji.

  • Iva Bochenská | 18. 11. 2008 19:47

    Musím přidat i svou chválu. Přítel si myslí, že jsem použila recept jeho maminky, ale tenhle vypadal líp, a olizoval se, i když jsme byli pohádaní.

  • Jolana Christová | 24. 5. 2008 10:31

    Opravdu moc dobré.Taky jsem přidala orestované kuřecí maso a česnek,k tomu špagety a mnam!

  • Veronika | 9. 3. 2008 23:10

    Tato omacka je vyborna. Co bydlim v Americe tak sem obcas zabrousim a manzelovi tato omacka jela ani sem se nestacila ohlednout :)

  • Anonym | 23. 9. 2007 14:20

    výborná :) - delam i ke ke grilované=mu masu :) a je to mnamka :)

  • Lenka | 24. 5. 2007 13:05

    Omáčka byla vynikající. Dala jsem jí na pečená kuřecí stehna s bramborem a dostala jsem doma pochvalu.

  • Ilca | 16. 4. 2007 16:15

    Delam podobnou omacku, jen misto majoranky dam oregano, taky krasne voni. Na panvi osmazim na trose oleje a rozdrobene pulkostce slepiciho vyvaru kosticky z kurecich prsou a to pak pridam do tehle omacky. Vsechno pak nakydnu (jinak se ro tict neda, ta omacka je lepsi hustsi) na spagety nebo tortellini (jeste lepsi) a je to mnamka. Jedine nebezpeci je, ze se vam to preji ;)

  • Jana | 25. 3. 2007 22:51

    Mňam, díky :-)

  • Anonym | 15. 1. 2007 12:49

    Moc děkuju, ještě jsem přidala kuřecí maso a trošku česneku a nemá to chybičku.

  • Leona | 25. 6. 2006 21:14

    Super, akorát při 2 lžicích mouky se mi to zdálo dost řídké, tak jsem ještě 1 přidala a omáčka byla akorát.

  • Ondra | 31. 5. 2006 11:36

    Moc dobre!!!Vrele doporucuji..

  • e e | 21. 5. 2006 11:34

    vynikajici

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Omáčky & guláše Houbová
Ostatní Zálivky a omáčky Oběd Večeře Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kmín Majoránka Máslo Mléko Žampiony Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Krkovička jako bramboráková

Krkovička jako bramboráková

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Cuketa na orientální způsob

Cuketa na orientální způsob

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Muffiny z banánů s kousky čokolády

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Fazolová polévka se zakysanou smetanou

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Pečená vepřová plec s bramborem

Pečená vepřová plec s bramborem

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

69
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
68
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
58
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
58
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
52
Penne s tuňákem a kukuřicí
Penne s tuňákem a…

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Branišová a Puhajková se spojily: »Spiknutí« Jágrových holek!

Branišová a Puhajková se spojily: »Spiknutí« Jágrových holek!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

Další doporučené recepty:

Jednoduchá vločková polévka
Jednoduchá vločková polévka
Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami
Jednoduchá vločková polévka s…
Jednoduchá zeleninová polévka s jíškovo-vaječnou zavářkou
Jednoduchá zeleninová polévka s jíškovo…
Jednoduchá žampionová směs
Jednoduchá žampionová směs
Jednoduché artyčoky
Jednoduché artyčoky
Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky
Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá žampionová omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact