• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 200
      g hlíva ústřičná
    • 100
      g anglická slanina nebo vahalova...
    • 1
      lžíce olej nebo máslo
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 2
      ks rajčata větší, drobně pokrájená
    • italské koření nebo oregano, šalvěj, bazalka... dle chuti
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na trošce tuku osmažíme společně s pokrájenou slaninou cibuli dosklovata. Přidáme pokrájenou hlívu na nudličky a za občasného promíchání dusíme hlívu pod pokličkou až do vypaření přebytečné vody. Pak přidáme krátce osmažit protlak a nasekaný česnek, osolíme, opepříme, přidáme pokrájená rajčata a koření dle chuti. Bez přikrytí povaříme do změknutí rajčat a podáváme.
2
Podáváme s česnekovými tousty, rýží, bramborem, těstovinami, čerstvým pečivem...
3
Pokud vynecháme slaninu, můžeme hlívu po italsku podávat jako bezmasý vegetariánský pokrm.
4
Do směsi lze pro obměnu vmíchat šmakouna, tofu, fazolky, fazole...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá směs / guláš z václavek (hlívy, bedel)

Jednoduchá směs / guláš z václavek …

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá masová směs se zeleninou

Jednoduchá masová směs se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gabca | 17. 1. 2016 20:25

    Vyborna smes. Pouzila jsem ji do testovin.

  • Mikina | 1. 9. 2015 20:32

    Tak tohle nemělo chybu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Vegetariánské a zdravé Zelenina
Maso Pokrmy Z hub Ze zeleniny Uzeniny Bezmasá jídla Snídaně Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Dušení Dietní Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Hlíva ústřičná Italské koření Olej Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Quiche

Quiche

Mandlový dort

Mandlový dort

Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy

Nádivka do kuřete, kachny, husy a…

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Uzena polévka se zeleninou a bramborem.

Uzena polévka se zeleninou a…

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

199
Celer smažený v kořeněné tempuře
Celer smažený v kořeněné…
163
Rohlíčky plněné jablíčky
Rohlíčky plněné jablíčky
113
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
85
Zázvorové špaldové sušenky
Zázvorové špaldové…
68
Noky se špenátem a ricottou
Noky se špenátem a…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím
Jednoduchá směs / guláš z václavek (hlívy, bedel)
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Jednoduchá směs s pekingským zelím - minutka
Jednoduchá směs s pekingským zelím -…
Jednoduchá svíčková
Jednoduchá svíčková
Jednoduchá sýrová pomazánka
Jednoduchá sýrová pomazánka
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact