ks
filety
čerstvá je nejlepší, ale i zmražená aljašská treska FRIGOPRIMA je dobrá
sůl
pepř mletý
1
šálek
strouhanka
1
šálek
strouhaný parmazán
jemně
máslo
trochu
Postup přípravy receptu
1
Filety položíme na pečící plech, který předtím potřeme slabě tukem, nebo bez tuku na papír na pečení. Trochu osolíme, opepříme, a posypeme nejdříve strouhankou a potom parmezánem. Buď polijeme rozpuštěným máslem, nebo na filety položíme kousky másla po celé délce. Pečeme v horní polovině trouby při 250 °C po dobu 10-15 minut podle tloušťky ryby.Fajnšmekr dá pod máslo ještě trochu oregána. Servíruje se s vařenými brambory politými máslem s pažitkou a salátem z rajčat.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michal
|12. 3. 2016 01:53
Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)
Michal
|12. 3. 2016 01:53
Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)
Michal
|12. 3. 2016 01:53
Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)
marek
|1. 8. 2013 12:51
Ryba a syr nejdou dohromady.
Miriam
|24. 12. 2012 16:34
Bola skvelá...ale čo sa týka korenín..nebála by som sa ich trošku pridať...aspoň bazalku určite :-)
Bob
|22. 4. 2012 13:24
Nic moc, ale možná to bylo mým kuchařským uměním :) Asi jen dvě rady: chce to ideálně čerstvou rybu a ne zmraženou a pak také nějaký kvalitnější sýr, který se možná lépe zapéká. Bez koření to bylo úplně bez chutí, ale místo oregana jsem dal bazalku a bylo to lepší.
Příště to vidím asi raději na rybu na přírodno a ideálně nějakou čerstvou...
Luke
|12. 1. 2012 13:54
velmi rychlé a chutné
Anonym
|18. 10. 2007 23:17
Vynikající! Děkuji.
Lubica Ilkova
|2. 9. 2007 14:15
Chutné. Rodinke chutilo.
Anonym
|8. 5. 2006 18:25
Zkusil jsem to s filety aljašské tresky od Nowaco a byla to lebeda. Rychlý snadný a hlavně dobrý. Můžu jen doporučit.