• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá pečená ryba
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá pečená ryba

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá pečená ryba
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks filety čerstvá je nejlepší, ale i zmražená aljašská treska FRIGOPRIMA je dobrá
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      šálek strouhanka
    • 1
      šálek strouhaný parmazán jemně
    • máslo trochu

Postup přípravy receptu

1
Filety položíme na pečící plech, který předtím potřeme slabě tukem, nebo bez tuku na papír na pečení. Trochu osolíme, opepříme, a posypeme nejdříve strouhankou a potom parmezánem. Buď polijeme rozpuštěným máslem, nebo na filety položíme kousky másla po celé délce. Pečeme v horní polovině trouby při 250 °C po dobu 10-15 minut podle tloušťky ryby.Fajnšmekr dá pod máslo ještě trochu oregána. Servíruje se s vařenými brambory politými máslem s pažitkou a salátem z rajčat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá pečená sladká rýže s kompotem

Jednoduchá pečená sladká rýže s…

Pečená ryba s karotkovým pyré

Pečená ryba s karotkovým pyré

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michal | 12. 3. 2016 01:53

    Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)

  • Michal | 12. 3. 2016 01:53

    Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)

  • Michal | 12. 3. 2016 01:53

    Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)

  • marek | 1. 8. 2013 12:51

    Ryba a syr nejdou dohromady.

  • Miriam | 24. 12. 2012 16:34

    Bola skvelá...ale čo sa týka korenín..nebála by som sa ich trošku pridať...aspoň bazalku určite :-)

  • Bob | 22. 4. 2012 13:24

    Nic moc, ale možná to bylo mým kuchařským uměním :) Asi jen dvě rady: chce to ideálně čerstvou rybu a ne zmraženou a pak také nějaký kvalitnější sýr, který se možná lépe zapéká. Bez koření to bylo úplně bez chutí, ale místo oregana jsem dal bazalku a bylo to lepší. Příště to vidím asi raději na rybu na přírodno a ideálně nějakou čerstvou...

  • Luke | 12. 1. 2012 13:54

    velmi rychlé a chutné

  • Anonym | 18. 10. 2007 23:17

    Vynikající! Děkuji.

  • Lubica Ilkova | 2. 9. 2007 14:15

    Chutné. Rodinke chutilo.

  • Anonym | 8. 5. 2006 18:25

    Zkusil jsem to s filety aljašské tresky od Nowaco a byla to lebeda. Rychlý snadný a hlavně dobrý. Můžu jen doporučit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Filety Máslo Pepř mletý Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerová pomazánka na chlebíčky

Celerová pomazánka na chlebíčky

Roláda z esíček

Roláda z esíček

Maďarská variace

Maďarská variace

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou

Palačinky pečené na sucho

Palačinky pečené na sucho

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Bazalková pasta / pesto

Bazalková pasta / pesto

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

90
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
69
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
62
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
62
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
39
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Jednoduchá pečená ryba
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact