• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá pečená ryba
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá pečená ryba

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá pečená ryba
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks filety čerstvá je nejlepší, ale i zmražená aljašská treska FRIGOPRIMA je dobrá
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      šálek strouhanka
    • 1
      šálek strouhaný parmazán jemně
    • máslo trochu

Postup přípravy receptu

1
Filety položíme na pečící plech, který předtím potřeme slabě tukem, nebo bez tuku na papír na pečení. Trochu osolíme, opepříme, a posypeme nejdříve strouhankou a potom parmezánem. Buď polijeme rozpuštěným máslem, nebo na filety položíme kousky másla po celé délce. Pečeme v horní polovině trouby při 250 °C po dobu 10-15 minut podle tloušťky ryby.Fajnšmekr dá pod máslo ještě trochu oregána. Servíruje se s vařenými brambory politými máslem s pažitkou a salátem z rajčat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá pečená sladká rýže s kompotem

Jednoduchá pečená sladká rýže s…

Pečená ryba s karotkovým pyré

Pečená ryba s karotkovým pyré

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michal | 12. 3. 2016 01:53

    Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)

  • Michal | 12. 3. 2016 01:53

    Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)

  • Michal | 12. 3. 2016 01:53

    Nechapu proc se to rika. Je to paradni kombinace :)

  • marek | 1. 8. 2013 12:51

    Ryba a syr nejdou dohromady.

  • Miriam | 24. 12. 2012 16:34

    Bola skvelá...ale čo sa týka korenín..nebála by som sa ich trošku pridať...aspoň bazalku určite :-)

  • Bob | 22. 4. 2012 13:24

    Nic moc, ale možná to bylo mým kuchařským uměním :) Asi jen dvě rady: chce to ideálně čerstvou rybu a ne zmraženou a pak také nějaký kvalitnější sýr, který se možná lépe zapéká. Bez koření to bylo úplně bez chutí, ale místo oregana jsem dal bazalku a bylo to lepší. Příště to vidím asi raději na rybu na přírodno a ideálně nějakou čerstvou...

  • Luke | 12. 1. 2012 13:54

    velmi rychlé a chutné

  • Anonym | 18. 10. 2007 23:17

    Vynikající! Děkuji.

  • Lubica Ilkova | 2. 9. 2007 14:15

    Chutné. Rodinke chutilo.

  • Anonym | 8. 5. 2006 18:25

    Zkusil jsem to s filety aljašské tresky od Nowaco a byla to lebeda. Rychlý snadný a hlavně dobrý. Můžu jen doporučit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Filety Máslo Pepř mletý Strouhanka Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řez obližprst

Řez obližprst

Těstovinový salát s lososem

Těstovinový salát s lososem

Špekové knedlíky pro silné muže

Špekové knedlíky pro silné muže

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Cibulová pizza z listového těsta

Cibulová pizza z listového těsta

Perník s pudinkem - nedrobí se

Perník s pudinkem - nedrobí se

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a jogurtovobazalkovým dressingem

Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy (dort)

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…

Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Doporučujeme

45 minut
Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

23
Luxusní špenát
Luxusní špenát
22
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný
Borůvkový koláč II. -…
19
Avokádový hummus
Avokádový hummus
17
Paprikový mls
Paprikový mls
15
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Vepřové řízky v…

Zajímavé články

Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou strouhankou i plněný Kyjev
Smažený řízek 7x jinak: Holandský, s bylinkovou…
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
AHA.cz Nedělní Aha! 25. 5. 2025

Nedělní Aha! 25. 5. 2025

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Ženy.cz Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Blesk.cz Režisérka filmu Karavan s Geislerovou: V Cannes nám tleskali vestoje!

Režisérka filmu Karavan s Geislerovou: V Cannes nám tleskali vestoje!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

  • Recepty.cz
  • Jednoduchá pečená ryba
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact