• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá omáčka na špagety
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá omáčka na špagety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 99
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá omáčka na špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g špagety
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 300
      g kečup - jemný
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce nalijeme asi 3 litry osolené vody a přivedeme k varu. Mezitím v jiném hrnci smícháme kečup, olej, koření, nadrobno nakrájený česnek a cibuli. Do vroucí vody vložíme špagety. Než se uvaří, pozvolna ohřejeme připravenou směs.
2
Podáváme posypané jemně nastrouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbová omáčka jednoduchá

Houbová omáčka jednoduchá

Jednoduchá žampionová omáčka

Jednoduchá žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janek | 17. 4. 2016 14:35

    Je blbost mít hubu na spařenej jetel a kritizovat.

  • Anonym | 9. 1. 2016 15:52

    No vy jste gurmáni teda..kečup a točeňák, paráda :-$

  • Hanka | 10. 8. 2015 12:44

    Opravdu jednoduchý recept, jako nouzovka dobrý :-), no přítel by mne asi moc nepochválil. Cibulku zesklovatim na oleji, přidám uzeninu/točený salám, prolisovaný česnek, provensalský koření/občas grilovací, pepř/nejlépe kajenský a sůl, po chvíli zaliji vodou, zahustim protlakem/pyré, někdy přidám i majoránku.Hotovou směs naliji na uvařený špagety, posypu strouhaným sýrem a hotovo, kdo chce si dá i kečup ;-)

  • Karolína | 15. 6. 2015 15:46

    Jako rychlovka a nouzovka super :-))

  • Marek | 13. 5. 2015 07:54

    Bez kečupu ani ránu ... :-(

  • anonym | 23. 4. 2015 19:29

    Já tam přidala ještě šunku a bylo to eňo ňuňo. <3 <3 :-* :-)

  • Jan | 16. 4. 2015 17:48

    jako koření přidejte gulášové pak to nemá chybu :)

  • luky | 25. 2. 2014 19:44

    budu si jí teprve dělat ,ale myslím že to bude dobré::::::::)))))))) ;-) :-P :-[ :-\ =-O 8-) :-$ :-! O:-)

  • TGM | 20. 7. 2013 18:25

    :-$ To uvaří jen sebevrah!!!!!

  • Ivuska | 9. 7. 2013 11:49

    Místo kečupu jsem dala rajský protlak a přidala uvařený, tenký párek. Je to výborné. :-)

  • picheck | 23. 1. 2013 21:09

    ..a vy byste se na to možná někdy měl podívat...ono to jednodušší je většinou lepší

  • Maxík | 21. 6. 2012 20:41

    Sorry, ale opravdu kečup není ta pravá cesta zkuste rajčatový protlak, nebo pyré. Úplně jiná chuť.

  • Kajous | 5. 6. 2012 11:34

    Já si osmahnu na trošce oleje cibuli, přidám nadrobno nakrájený česnek, klidně celou palici.. Pak přidám mleté maso a přidám koření Italské bylinky. Počkám až je mleté hotové, zaliji kečupem, nejlépe domácím a zředím vodou ;-)

  • ondrej.soldat@gmail.com | 19. 8. 2011 18:25

    Samo že nakonec sýr. A špagety vařím v hrnci plné vody a 2dl krve xD + sůl

  • ondrej.soldat@gmail.com | 19. 8. 2011 18:21

    OMÁČKA : Jen orestuju dnešního poraženého bejčka s cibulkou a česnekem pak dám nakrájená rajčátka rozvařím a dodám kečup a chilly papričku na drobno xD. 8-)

  • Omáčka | 2. 5. 2011 20:58

    Moc si čuměl na Ano šéfe :-|

  • b8egt | 21. 2. 2011 11:35

    a tomuhle říkáte vaření? 300g kečupu jste se zbláznili..to neni vaření ale přemísťování surovin

  • kikit | 8. 1. 2011 11:58

    bylo to vynikající

  • Milan a Lenka Ugrinovi | 28. 12. 2007 12:34

    nejlepší recept je uvařit špagety, na pánvičce osmahnout na kostičky nakrájený měký salám (Junior) když uš je skoro hotový tak tam přilejt ketchup zamíchat a může se podávat

  • Ilona Cooper | 12. 10. 2007 14:40

    Souhlasim s matyskem,taky to tak delam,nejdriv zesklovatet na oleji cibulku a taky trosku osmazit tu uzeninu,potom ostatni prisady.Taky si myslim ze je to chutnejsi nez jenom vsechno ohrat,ale zase to trosku dyl trva :-)

  • Jan Macek | 5. 9. 2007 14:39

    Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...

  • Jan Macek | 5. 9. 2007 14:39

    Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...

  • Mates | 28. 6. 2007 13:18

    Vynikající. Dal jsem tam ještě asi 15 dkg šunky nakrájené na malinké části.

  • Simča Sládková | 9. 11. 2006 16:37

    Pokud já vím, tak prostým vařením česnek nezhořkne (viz mnoho jídel, ve kterých se česnek vaří - česnečka, houbová praženice, špenát a pod). Česnek ale snadno zhořkne, když ho chceme osmahnout na tuku a přichytíme (připálíme) ho. Pak velmi snadno chytí nahořklou chuť....

  • Vladimíra Smékalová | 9. 11. 2006 11:11

    taky je to jenom jednoduchá omáčka a syrová cibule je taky dobrá. Může to být zajimavé, zrovna to vařím. Kdo to ještě nezkusil, tak nemůže vědět jaký to je. Vařit se dá všelijak, jsem kuchařka a česnek nemůže zhořknout. To je můj názor

  • denisa | 28. 7. 2006 09:02

    Teď dovařuji,jelikož rodiče nejsou doma,tak jsem se na to vrhla sama.Udělala jsem to podle matysek82 děkuji,za Váš příspěvek jinak by to určitě nebylo takové jaké to je.Cibulku jsem restovala na olivovém oleji a přidala kečup a koření přesně jak uvádí matysek82.Díkys Hodnotím původní recept za 3 a ten nový za 1.

  • Michal Pöpprle | 18. 7. 2006 13:18

    Dělal jsem poprvé špagety. Tento návod je nejjednodušší a špagety jsou výborné.

  • Anonym | 7. 2. 2006 14:44

    Jednoduché

  • matysek 82 | 11. 4. 2005 13:22

    no ale já si myslím,že ohřát neni asi to pravý ořechový.........protože ohřát syrovou cibuli......:-((.....no nevim.Lepší je jí zesklovatět a postupně přidávat ingredience a ta uzenina je tam výborná a ta je taky lepší trochu osmažená,než jen dušená nebo ohřatá.Ale je to jen můj názor:-)

  • Jana z VM | 11. 4. 2005 12:19

    V receptu je to přesně napsáno. Cituji : "Než se uvaří, pozvolna o h ř e j e m e připravenou směs."

  • matysek 82 | 11. 4. 2005 11:22

    Pan Pospíšil napsal postup hodně jednodušše.........nejdříve se na oleji nechá zesklovatět cibulka,pak přidáme kečup, koření..............a až ke konci česnek a už nevaříme,jinak by zhořkl.........dát na špagety a posypat sýrem........já osobně na cibulce ještě orestuju na kostičky uzeninu.......je to rychlé a chutné:-)

  • monika baláková | 11. 4. 2005 10:28

    ja se chci zeptat to ti přisady na omáčku se taky vaří?Vy ste to tam neuved.Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Špagety
Pokrmy Ostatní Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Koření Pepř mletý Rostlinný olej Špagety Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americký koláč II.

Americký koláč II.

Placičky z cukety a mrkve

Placičky z cukety a mrkve

Drobenka na ovocný koláč

Drobenka na ovocný koláč

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Živánská

Živánská

Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

Česneková růžičková kapusta se slaninou a bylinkami

Česneková růžičková kapusta se…

Čokoládový koláč s blumami

Čokoládový koláč s blumami

Čokoládové sušenky

Čokoládové sušenky

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

60
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…
28
Gratinované brambory (nejen) se špenátem
Gratinované brambory …
25
Kynuté borůvkové knedlíky
Kynuté borůvkové knedlíky
20
Květákový salát nebo pomazánka
Květákový salát nebo…
18
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Jednoduchá nakládaná mrkev (karotka)
Jednoduchá nakládaná mrkev (karotka)
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše -  zdravě a chutně
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Jednoduchá ovocná bublanina
Jednoduchá ovocná bublanina
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá omáčka na špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact