Je blbost mít hubu na spařenej jetel a kritizovat.
No vy jste gurmáni teda..kečup a točeňák, paráda :-$
Opravdu jednoduchý recept, jako nouzovka dobrý :-), no přítel by mne asi moc nepochválil. Cibulku zesklovatim na oleji, přidám uzeninu/točený salám, prolisovaný česnek, provensalský koření/občas grilovací, pepř/nejlépe kajenský a sůl, po chvíli zaliji vodou, zahustim protlakem/pyré, někdy přidám i majoránku.Hotovou směs naliji na uvařený špagety, posypu strouhaným sýrem a hotovo, kdo chce si dá i kečup ;-)
Jako rychlovka a nouzovka super :-))
Bez kečupu ani ránu ... :-(
Já tam přidala ještě šunku a bylo to eňo ňuňo. <3 <3 :-* :-)
jako koření přidejte gulášové pak to nemá chybu :)
budu si jí teprve dělat ,ale myslím že to bude dobré::::::::)))))))) ;-) :-P :-[ :-\ =-O 8-) :-$ :-! O:-)
:-$ To uvaří jen sebevrah!!!!!
Místo kečupu jsem dala rajský protlak a přidala uvařený, tenký párek. Je to výborné. :-)
..a vy byste se na to možná někdy měl podívat...ono to jednodušší je většinou lepší
Sorry, ale opravdu kečup není ta pravá cesta zkuste rajčatový protlak, nebo pyré. Úplně jiná chuť.
Já si osmahnu na trošce oleje cibuli, přidám nadrobno nakrájený česnek, klidně celou palici.. Pak přidám mleté maso a přidám koření Italské bylinky. Počkám až je mleté hotové, zaliji kečupem, nejlépe domácím a zředím vodou ;-)
Samo že nakonec sýr. A špagety vařím v hrnci plné vody a 2dl krve xD + sůl
OMÁČKA : Jen orestuju dnešního poraženého bejčka s cibulkou a česnekem pak dám nakrájená rajčátka rozvařím a dodám kečup a chilly papričku na drobno xD. 8-)
Moc si čuměl na Ano šéfe :-|
a tomuhle říkáte vaření? 300g kečupu jste se zbláznili..to neni vaření ale přemísťování surovin
nejlepší recept je uvařit špagety, na pánvičce osmahnout na kostičky nakrájený měký salám (Junior) když uš je skoro hotový tak tam přilejt ketchup zamíchat a může se podávat
Souhlasim s matyskem,taky to tak delam,nejdriv zesklovatet na oleji cibulku a taky trosku osmazit tu uzeninu,potom ostatni prisady.Taky si myslim ze je to chutnejsi nez jenom vsechno ohrat,ale zase to trosku dyl trva :-)
Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...
Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...
Vynikající. Dal jsem tam ještě asi 15 dkg šunky nakrájené na malinké části.
Pokud já vím, tak prostým vařením česnek nezhořkne (viz mnoho jídel, ve kterých se česnek vaří - česnečka, houbová praženice, špenát a pod). Česnek ale snadno zhořkne, když ho chceme osmahnout na tuku a přichytíme (připálíme) ho. Pak velmi snadno chytí nahořklou chuť....
taky je to jenom jednoduchá omáčka a syrová cibule je taky dobrá. Může to být zajimavé, zrovna to vařím. Kdo to ještě nezkusil, tak nemůže vědět jaký to je. Vařit se dá všelijak, jsem kuchařka a česnek nemůže zhořknout. To je můj názor
Teď dovařuji,jelikož rodiče nejsou doma,tak jsem se na to vrhla sama.Udělala jsem to podle matysek82 děkuji,za Váš příspěvek jinak by to určitě nebylo takové jaké to je.Cibulku jsem restovala na olivovém oleji a přidala kečup a koření přesně jak uvádí matysek82.Díkys Hodnotím původní recept za 3 a ten nový za 1.
Dělal jsem poprvé špagety. Tento návod je nejjednodušší a špagety jsou výborné.
Jednoduché
no ale já si myslím,že ohřát neni asi to pravý ořechový.........protože ohřát syrovou cibuli......:-((.....no nevim.Lepší je jí zesklovatět a postupně přidávat ingredience a ta uzenina je tam výborná a ta je taky lepší trochu osmažená,než jen dušená nebo ohřatá.Ale je to jen můj názor:-)
V receptu je to přesně napsáno. Cituji : "Než se uvaří, pozvolna o h ř e j e m e připravenou směs."
Pan Pospíšil napsal postup hodně jednodušše.........nejdříve se na oleji nechá zesklovatět cibulka,pak přidáme kečup, koření..............a až ke konci česnek a už nevaříme,jinak by zhořkl.........dát na špagety a posypat sýrem........já osobně na cibulce ještě orestuju na kostičky uzeninu.......je to rychlé a chutné:-)
ja se chci zeptat to ti přisady na omáčku se taky vaří?Vy ste to tam neuved.Dekuji