• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá omáčka na špagety
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá omáčka na špagety

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 40
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá omáčka na špagety
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g špagety
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 300
      g kečup - jemný
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • tvrdý sýr
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce nalijeme asi 3 litry osolené vody a přivedeme k varu. Mezitím v jiném hrnci smícháme kečup, olej, koření, nadrobno nakrájený česnek a cibuli. Do vroucí vody vložíme špagety. Než se uvaří, pozvolna ohřejeme připravenou směs.
2
Podáváme posypané jemně nastrouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Houbová omáčka jednoduchá

Houbová omáčka jednoduchá

Jednoduchá žampionová omáčka

Jednoduchá žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janek | 17. 4. 2016 14:35

    Je blbost mít hubu na spařenej jetel a kritizovat.

  • Anonym | 9. 1. 2016 15:52

    No vy jste gurmáni teda..kečup a točeňák, paráda :-$

  • Hanka | 10. 8. 2015 12:44

    Opravdu jednoduchý recept, jako nouzovka dobrý :-), no přítel by mne asi moc nepochválil. Cibulku zesklovatim na oleji, přidám uzeninu/točený salám, prolisovaný česnek, provensalský koření/občas grilovací, pepř/nejlépe kajenský a sůl, po chvíli zaliji vodou, zahustim protlakem/pyré, někdy přidám i majoránku.Hotovou směs naliji na uvařený špagety, posypu strouhaným sýrem a hotovo, kdo chce si dá i kečup ;-)

  • Karolína | 15. 6. 2015 15:46

    Jako rychlovka a nouzovka super :-))

  • Marek | 13. 5. 2015 07:54

    Bez kečupu ani ránu ... :-(

  • anonym | 23. 4. 2015 19:29

    Já tam přidala ještě šunku a bylo to eňo ňuňo. <3 <3 :-* :-)

  • Jan | 16. 4. 2015 17:48

    jako koření přidejte gulášové pak to nemá chybu :)

  • luky | 25. 2. 2014 19:44

    budu si jí teprve dělat ,ale myslím že to bude dobré::::::::)))))))) ;-) :-P :-[ :-\ =-O 8-) :-$ :-! O:-)

  • TGM | 20. 7. 2013 18:25

    :-$ To uvaří jen sebevrah!!!!!

  • Ivuska | 9. 7. 2013 11:49

    Místo kečupu jsem dala rajský protlak a přidala uvařený, tenký párek. Je to výborné. :-)

  • picheck | 23. 1. 2013 21:09

    ..a vy byste se na to možná někdy měl podívat...ono to jednodušší je většinou lepší

  • Maxík | 21. 6. 2012 20:41

    Sorry, ale opravdu kečup není ta pravá cesta zkuste rajčatový protlak, nebo pyré. Úplně jiná chuť.

  • Kajous | 5. 6. 2012 11:34

    Já si osmahnu na trošce oleje cibuli, přidám nadrobno nakrájený česnek, klidně celou palici.. Pak přidám mleté maso a přidám koření Italské bylinky. Počkám až je mleté hotové, zaliji kečupem, nejlépe domácím a zředím vodou ;-)

  • ondrej.soldat@gmail.com | 19. 8. 2011 18:25

    Samo že nakonec sýr. A špagety vařím v hrnci plné vody a 2dl krve xD + sůl

  • ondrej.soldat@gmail.com | 19. 8. 2011 18:21

    OMÁČKA : Jen orestuju dnešního poraženého bejčka s cibulkou a česnekem pak dám nakrájená rajčátka rozvařím a dodám kečup a chilly papričku na drobno xD. 8-)

  • Omáčka | 2. 5. 2011 20:58

    Moc si čuměl na Ano šéfe :-|

  • b8egt | 21. 2. 2011 11:35

    a tomuhle říkáte vaření? 300g kečupu jste se zbláznili..to neni vaření ale přemísťování surovin

  • kikit | 8. 1. 2011 11:58

    bylo to vynikající

  • Milan a Lenka Ugrinovi | 28. 12. 2007 12:34

    nejlepší recept je uvařit špagety, na pánvičce osmahnout na kostičky nakrájený měký salám (Junior) když uš je skoro hotový tak tam přilejt ketchup zamíchat a může se podávat

  • Ilona Cooper | 12. 10. 2007 14:40

    Souhlasim s matyskem,taky to tak delam,nejdriv zesklovatet na oleji cibulku a taky trosku osmazit tu uzeninu,potom ostatni prisady.Taky si myslim ze je to chutnejsi nez jenom vsechno ohrat,ale zase to trosku dyl trva :-)

  • Jan Macek | 5. 9. 2007 14:39

    Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...

  • Jan Macek | 5. 9. 2007 14:39

    Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...

  • Mates | 28. 6. 2007 13:18

    Vynikající. Dal jsem tam ještě asi 15 dkg šunky nakrájené na malinké části.

  • Simča Sládková | 9. 11. 2006 16:37

    Pokud já vím, tak prostým vařením česnek nezhořkne (viz mnoho jídel, ve kterých se česnek vaří - česnečka, houbová praženice, špenát a pod). Česnek ale snadno zhořkne, když ho chceme osmahnout na tuku a přichytíme (připálíme) ho. Pak velmi snadno chytí nahořklou chuť....

  • Vladimíra Smékalová | 9. 11. 2006 11:11

    taky je to jenom jednoduchá omáčka a syrová cibule je taky dobrá. Může to být zajimavé, zrovna to vařím. Kdo to ještě nezkusil, tak nemůže vědět jaký to je. Vařit se dá všelijak, jsem kuchařka a česnek nemůže zhořknout. To je můj názor

  • denisa | 28. 7. 2006 09:02

    Teď dovařuji,jelikož rodiče nejsou doma,tak jsem se na to vrhla sama.Udělala jsem to podle matysek82 děkuji,za Váš příspěvek jinak by to určitě nebylo takové jaké to je.Cibulku jsem restovala na olivovém oleji a přidala kečup a koření přesně jak uvádí matysek82.Díkys Hodnotím původní recept za 3 a ten nový za 1.

  • Michal Pöpprle | 18. 7. 2006 13:18

    Dělal jsem poprvé špagety. Tento návod je nejjednodušší a špagety jsou výborné.

  • Anonym | 7. 2. 2006 14:44

    Jednoduché

  • matysek 82 | 11. 4. 2005 13:22

    no ale já si myslím,že ohřát neni asi to pravý ořechový.........protože ohřát syrovou cibuli......:-((.....no nevim.Lepší je jí zesklovatět a postupně přidávat ingredience a ta uzenina je tam výborná a ta je taky lepší trochu osmažená,než jen dušená nebo ohřatá.Ale je to jen můj názor:-)

  • Jana z VM | 11. 4. 2005 12:19

    V receptu je to přesně napsáno. Cituji : "Než se uvaří, pozvolna o h ř e j e m e připravenou směs."

  • matysek 82 | 11. 4. 2005 11:22

    Pan Pospíšil napsal postup hodně jednodušše.........nejdříve se na oleji nechá zesklovatět cibulka,pak přidáme kečup, koření..............a až ke konci česnek a už nevaříme,jinak by zhořkl.........dát na špagety a posypat sýrem........já osobně na cibulce ještě orestuju na kostičky uzeninu.......je to rychlé a chutné:-)

  • monika baláková | 11. 4. 2005 10:28

    ja se chci zeptat to ti přisady na omáčku se taky vaří?Vy ste to tam neuved.Dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Špagety
Pokrmy Ostatní Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Koření Pepř mletý Rostlinný olej Špagety Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Palačinky s jablky

Palačinky s jablky

Galantina z kuřete

Galantina z kuřete

Česnekové kapsy

Česnekové kapsy

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Tatarka

Tatarka

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Avokádovo-bazalkové pesto

Avokádovo-bazalkové pesto

Chutná čína ze sojového masa

Chutná čína ze sojového masa

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

106
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
68
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
59
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
52
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Kubišová se vrací do Lucerny, ale... Vlasy si barvit nebudu!

Kubišová se vrací do Lucerny, ale... Vlasy si barvit nebudu!

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Jednoduchá nakládaná mrkev (karotka)
Jednoduchá nakládaná mrkev (karotka)
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše
Jednoduchá ovesná kaše -  zdravě a chutně
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Jednoduchá ovocná bublanina
Jednoduchá ovocná bublanina
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá omáčka na špagety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact