Do hrnce nalijeme asi 3 litry osolené vody a přivedeme k varu. Mezitím v jiném hrnci smícháme kečup, olej, koření, nadrobno nakrájený česnek a cibuli. Do vroucí vody vložíme špagety. Než se uvaří, pozvolna ohřejeme připravenou směs.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Janek
|17. 4. 2016 14:35
Je blbost mít hubu na spařenej jetel a kritizovat.
Anonym
|9. 1. 2016 15:52
No vy jste gurmáni teda..kečup a točeňák, paráda :-$
Hanka
|10. 8. 2015 12:44
Opravdu jednoduchý recept, jako nouzovka dobrý :-), no přítel by mne asi moc nepochválil.
Cibulku zesklovatim na oleji, přidám uzeninu/točený salám, prolisovaný česnek, provensalský koření/občas grilovací, pepř/nejlépe kajenský a sůl, po chvíli zaliji vodou, zahustim protlakem/pyré, někdy přidám i majoránku.Hotovou směs naliji na uvařený špagety, posypu strouhaným sýrem a hotovo, kdo chce si dá i kečup ;-)
Karolína
|15. 6. 2015 15:46
Jako rychlovka a nouzovka super :-))
Marek
|13. 5. 2015 07:54
Bez kečupu ani ránu ... :-(
anonym
|23. 4. 2015 19:29
Já tam přidala ještě šunku a bylo to eňo ňuňo. <3 <3 :-* :-)
Jan
|16. 4. 2015 17:48
jako koření přidejte gulášové pak to nemá chybu
luky
|25. 2. 2014 19:44
budu si jí teprve dělat ,ale myslím že to bude dobré:::::::))))))) ;-) :-P :-[ :-\ =-O 8-) :-$ :-! O:-)
TGM
|20. 7. 2013 18:25
:-$ To uvaří jen sebevrah!!!!!
Ivuska
|9. 7. 2013 11:49
Místo kečupu jsem dala rajský protlak a přidala uvařený, tenký párek. Je to výborné. :-)
picheck
|23. 1. 2013 21:09
..a vy byste se na to možná někdy měl podívat...ono to jednodušší je většinou lepší
Maxík
|21. 6. 2012 20:41
Sorry, ale opravdu kečup není ta pravá cesta zkuste rajčatový protlak, nebo pyré. Úplně jiná chuť.
Kajous
|5. 6. 2012 11:34
Já si osmahnu na trošce oleje cibuli, přidám nadrobno nakrájený česnek, klidně celou palici.. Pak přidám mleté maso a přidám koření Italské bylinky. Počkám až je mleté hotové, zaliji kečupem, nejlépe domácím a zředím vodou ;-)
ondrej.soldat@gmail.com
|19. 8. 2011 18:25
Samo že nakonec sýr. A špagety vařím v hrnci plné vody a 2dl krve xD + sůl
ondrej.soldat@gmail.com
|19. 8. 2011 18:21
OMÁČKA : Jen orestuju dnešního poraženého bejčka s cibulkou a česnekem pak dám nakrájená rajčátka rozvařím a dodám kečup a chilly papričku na drobno xD. 8-)
Omáčka
|2. 5. 2011 20:58
Moc si čuměl na Ano šéfe :-|
b8egt
|21. 2. 2011 11:35
a tomuhle říkáte vaření? 300g kečupu jste se zbláznili..to neni vaření ale přemísťování surovin
nejlepší recept je uvařit špagety, na pánvičce osmahnout na kostičky nakrájený měký salám (Junior) když uš je skoro hotový tak tam přilejt ketchup zamíchat a může se podávat
Ilona Cooper
|12. 10. 2007 14:40
Souhlasim s matyskem,taky to tak delam,nejdriv zesklovatet na oleji cibulku a taky trosku osmazit tu uzeninu,potom ostatni prisady.Taky si myslim ze je to chutnejsi nez jenom vsechno ohrat,ale zase to trosku dyl trva :-)
Jan Macek
|5. 9. 2007 14:39
Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...
Jan Macek
|5. 9. 2007 14:39
Mohu jen doporučit. Já sem místo šunky zvolil 15 dkg točeňáku. A este by me docela zajmalo kolik tak přidáváte toho koření na špagety? ja sem tam dal půlku na dvě porce a zdálo se mi to hodně...
Mates
|28. 6. 2007 13:18
Vynikající. Dal jsem tam ještě asi 15 dkg šunky nakrájené na malinké části.
Simča Sládková
|9. 11. 2006 16:37
Pokud já vím, tak prostým vařením česnek nezhořkne (viz mnoho jídel, ve kterých se česnek vaří - česnečka, houbová praženice, špenát a pod). Česnek ale snadno zhořkne, když ho chceme osmahnout na tuku a přichytíme (připálíme) ho. Pak velmi snadno chytí nahořklou chuť....
Vladimíra Smékalová
|9. 11. 2006 11:11
taky je to jenom jednoduchá omáčka a syrová cibule je taky dobrá. Může to být zajimavé, zrovna to vařím. Kdo to ještě nezkusil, tak nemůže vědět jaký to je. Vařit se dá všelijak, jsem kuchařka a česnek nemůže zhořknout. To je můj názor
denisa
|28. 7. 2006 09:02
Teď dovařuji,jelikož rodiče nejsou doma,tak jsem se na to vrhla sama.Udělala jsem to podle matysek82 děkuji,za Váš příspěvek jinak by to určitě nebylo takové jaké to je.Cibulku jsem restovala na olivovém oleji a přidala kečup a koření přesně jak uvádí matysek82.Díkys Hodnotím původní recept za 3 a ten nový za 1.
Michal Pöpprle
|18. 7. 2006 13:18
Dělal jsem poprvé špagety. Tento návod je nejjednodušší a špagety jsou výborné.
Anonym
|7. 2. 2006 14:44
Jednoduché
matysek 82
|11. 4. 2005 13:22
no ale já si myslím,že ohřát neni asi to pravý ořechový.........protože ohřát syrovou cibuli......:-((.....no nevim.Lepší je jí zesklovatět a postupně přidávat ingredience a ta uzenina je tam výborná a ta je taky lepší trochu osmažená,než jen dušená nebo ohřatá.Ale je to jen můj názor:-)
Jana z VM
|11. 4. 2005 12:19
V receptu je to přesně napsáno. Cituji : "Než se uvaří, pozvolna o h ř e j e m e připravenou směs."
matysek 82
|11. 4. 2005 11:22
Pan Pospíšil napsal postup hodně jednodušše.........nejdříve se na oleji nechá zesklovatět cibulka,pak přidáme kečup, koření..............a až ke konci česnek a už nevaříme,jinak by zhořkl.........dát na špagety a posypat sýrem........já osobně na cibulce ještě orestuju na kostičky uzeninu.......je to rychlé a chutné:-)
monika baláková
|11. 4. 2005 10:28
ja se chci zeptat to ti přisady na omáčku se taky vaří?Vy ste to tam neuved.Dekuji