Sladkokyselá omáčka je klasikou českých jídelen. Buď ji milujete nebo nenávidíte. Kopr můžete využít i do zeleninového salátu, do okurkového nálevu nebo třeba do kulajdy.
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak uvařit ty nejlepší knedlíky
Tak já nevím, ale dělala jsem kopřivku dle receptu psaného a po nalití mléka se mi z jíšky udělala koule. Co je špatně?
Dle tohoto receptu jsem jí vařila už několikrát a vždy se povedla. Přítel nadšený a já jako ne příliš milovnice koprovky, mi také chutnala.
Také jsem dal více mléka a méně cukru, ale chutnala celé rodince. Děkuji za super recept.
Dala jsem méně cukru a více mléka, protože se mi zdála moc hustá, ale přesto je opravdu luxusní. Zařazuji do svého seznamu, děkuji
Koprovou omacku jsme prave uvarila a je vyborna Dala jsme mene cukru a kopr pouzila v nalevu, jen jsme ho precedila moc dekuji
Připravila jsem z naředěné šlehačky s vodou a nakládaného kopru. Byla výborná. Děkuji.
Byla vyborna a rada ji brzo zopakuji.
Výborná jednoduchá koprovka. Nic co by nesvedla začátečnice jako já, která někdy neodhadne i vajíčka na hniličko :-D Děkuji za recept, byla skvělá <3 :-* :-P <3 :-)) :-)
za mě zkažená dávka kopru ...místo 60g cukru jsme dali 30 a i tak to bylo sladký jak ty blivajzy co dělávali ve škole
Taky musím pochválit recept ;-) Jednoduchý a moc dobrý :-)
Omáčka je vážně skvělá a taak jednoduchá! Jestli sháníte kopr, mrkněte do kauflandu. Tam jak mají čerstvý špenát, rukolu atd. mají i pěkně velký čerstvý kopr a není ani drahý. Kolem dvacky určitě stojí i ten zavařený ve skleničce.
Omáčka byla vynikající :-* , kopr jsem dala ze skleničky, protože na čerstvý teď není doba. No i tak jsme se olizovali až za ušima a na každý pád už se těšíme na tu z čerstvého.
Moje první koprovka. Zrovna jsem ji dojedla (s knedlíkem a vejcem) a ještě se olizuju. Naprosto výborná. Dala jsem na rady a kopr v nálevu dala do menšího hrnečku a ohřála, pak teprve přidala postupně do omáčky a vůbec se nesrazila. Děkuji moc za recept! :-))
Smetanu jsem tentokrát mohla opravdu vynechat,omáčka byla výborná i bez ní.Děkuji za recept.
Zkuste s naloženým koprem v nálevu. Já to dneska tak udělala a bylo to taky výborné.
Senzační omáčka :-* první plus, že je rychlá a druhé plus a to hlavně, že je bez masa, takže pro nás kytičkáře je naprosto bez chybky!
Atˇ je omáčka super a skvělá jak chce, tak jen nemohu :-( kopr ani cítit :-$ :-( :-$
moja prva a tak skvela <3 <:-)
Děkuji za recept, omáčka byla super :-) .
Nejlepší rajská <3
Byla výborná a kluci si dokonce dvakrát přidávali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Děkuju
Byla skvělá <3
Koprovku jsem dělala poprvé a povedla se mi! :-)) fakt jsem šťastná, páč je to přítelovo nejmilejší omáčka. Děkuju za recept, je super.
Byla skvělá dík za recept :-D
Rychlá a výborná omáčka. Tu musí zvládnout opravdu každý.
Môžem sa spýtať, ako ste tú kôprovlku varili, že vám to trvalo skoro celý deň? :-D
rychlá vynikajici predtim nez sem nasla tady ten recept sem koprovku varila pomalu cely den ale ted za 30minut nemam co delatt ;-) ;-) ;-)
rychlá vynikajici predtim nez sem nasla tady ten recept sem koprovku varila pomalu cely den ale ted za 30minut nemam co delatt ;-) ;-) ;-)
Je naprosto senzační!!! :-)
koprovku jsem vařila poprvé, nic nevážím vše dávám od oka a povedla se je výborná, lepší jsem nejedla super recept -> píšu si jej do kuchařky luxusní příteli moc chutnala
Výborná, není na ní co vylepšovat. Kopr jsem použila sterilovaný.
nooooo....po dlouhééé době vařím koprovku a tak jsem potřebovala pomoct jsem myslela že to cele ze začatku dělam špatně aleee mmmm vynikajůůůůce děloooo mnam až přijde přitel sní mi celý hrnec fajny recept a polotuč.mleko super bez hrudek mnam mnam 8-) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <:-)
Byla výborná. Prý jako od maminky
Výborný recept! Vařím podle něj koprovku už přes rok. Dneska jsem ale použila plnotučné mléko a byla ještě lepší. Předtím jsem používala polotučné a také jsem na konci měla pocit že se malinko zdrcla :-\ Ale při použití plnotučného ne ;-) A myslím, že vliv na zdrcnutí může mít i teplota omáčky, pokud nevaříme dostatečně dlouho :-P
Naprosto luxusní)) Vřele doporučuji
Koprovka byla :-*
Bezvadný oběd. Bezvadná omáčka.
Je jednoduchá a hlavně výborná,děkuji.
Takovou rychlost jsem ani nečekala a je fakt skvělá že ani vejce nemuselo být
<3 :-P
nase luxus prvni koprovka a fakt good
Moje první koprovka a hned taaaaak dobrá. Dík za recept!
Opravdu moc dobrá, byl to výborný nápad na rychlý oběd, děkuji vám.
Vyborna, rychla chutna, ale namna sladka, nabuduce dam menej cukru. Ocot som pridala podla navodu a mne sa nezrazila. :-) Inak druha koprova co som varila vobec
Výborná, píšu si do kuchařky <3
Velmi dobrá omáčka, hlavně rychle hotová, konečně umím dobrou koprovku, díky :-)
Doporučuji nakonec přidat zakysanou smetanu, omáčka je potom krémovější, octu pak dáváme méně nebo vůbec (podle chuti).
Je to super len namiesto octu davam citon )))))
Použila jsem kopr mražený z vlastních zdrojů a vařila přesně jak se píše. Omáčka byla moc dobrá a asi i nejrychlejší jakou znám.
Dělala jsem omáčku dětem k obědu a byla skvělá, všichni jsme si po knedlíku ještě přidaly. Děkuji za recept O:-)
Všechny mléčné nebo smetanové omáčky, do kterých přidávám ocet, tak dělám jako paní Jana Hýblová. Ocet se ohřeje na teplotu omáčky a ta se nesrazí. Tak mě to učila moje babička. Tato omáčka je jednoduchá a výborná. Dávám 1.
Opravdu výborný recept a rychlý. Jedna rada, aby se omáčka po přidání sterilovaného kopru nesrazila. Do hrnečku si dám sterilovaný kopr a přidám několik lžic omáčky, zamíchám a naliji do omáčky. :-)
Mne maminka vzdy rikala, ze mam ocet dat az kdyz je omacka vypnuta a pak se nezdrcne a nikdy se mi nezdrcla.
Jednoduchá , rychlá a výborná:-) <3
Úžasný recept na úžasnou omáčku!
Tak jsem asi další z umělců Kdyby se mi nesrazila, tak super. :-\
Koprovka je výborná :-P Doteď jsem ji dělávala jinak,ale tento recept mi vyhovuje mnohem více...Děkuji :-* :-*
Ani jsem netušila, že koprovka se dělá ze smetany Vždy jsem ji dělala z mléka, základ byl řidší bešamel (máslo+mouka = jíška + polotučné mléko) a pak dochucení - sůl, trošku cukru, pepř, kopr v nálevu. Ocet nedávám, bývá součástí naloženého kopru a olej taky ne. Za chvíli je hotová
Výborná! Dala bych příště o trošičku méně cukru protože máme raději slanou než sladkou, ale prostě I tak byla super!!!! Děkuji za recept :-*
...je výborná, ale taky netuším, proč se vám srazila ...pokud jste postupovala podle receptu a ocet přidávala až ke konci, tak by ke sražení mléka dojít nemělo ...nestalo se mi to nikdy ani se smetanou...
omáčka výborná, jen co jsem ochutnala, tak se mi zdrcla... nevím proč :-X
koprovka od mèho tàty byla výborná
Čerstvý kopr jsem vyměnila za sterilovaný a oběd byl skvělý a do půlhodiny hotový. Smetanu jsem nepostrádala, mléko bohatě stačilo a kdybych omáčku nevařila tak bych to nepoznala.
Tu smetanu tam přidáváte taky ke konci vaření? Děkuji :-)
Vynikající ;-) , kopr jsem ale předem povařila s octem a trochou vody.
vybloijuij
Přidala jsem ještě trochu smetany a výborná,takovou znám i od maminky