Kapustu nakrájíme nebo nakrouháme a dáme dusit s trochou vody, přidáme sůl, kmín a podle chuti vegetu. Na pánvičce si mezitím na oleji osmahneme slaninu s cibulkou, zaprášíme moukou a zalejeme vodou. Takto udělanou jíšku přimícháme do podušené kapusty a chvilku povaříme. Podáváme například s pečeným vepřovým masem a bramborem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marek
|6. 9. 2014 09:25
Všechno v receptu bych bral, jen tu vegetu :-P bych asi vyhodil.
Babida
|19. 11. 2012 20:03
Do již hotové kapusty přidám asi 2 stroužky romačkaného česneku a špetku mletého pepře. Podávám s bramborama a vařenbým hovězím masem, /jindy párek, klobása, sekaná), vše se k tomu hodí, podle toho, co máme zrovna doma.