Čínu jsem vařila několikrát a je velmi dobrá, dělám ji z kuřecího masa a s čínskými nudlemi, dávám za 1.
Ted jsme dojedli. Bylo to dobré,trošku nasládlé a zelenina tomu dělá dobrou chut.
Přikláním se k tomu,že česnek do číny nepatří a cukr ano.Ale každý má asi jinou představu o číně.Mi tam zase vůbec nesedí ta zelenina.Co vím,čína je naložené vepřové maso.Udělat se dá z čehokoliv,ale zase už to není čína.Ale sto lidí,sto chutí a já to rozhodně respektuji.Recept na čínu pouze z masa je tady taky.Je ode mne
Cukr rozhodně! Jinak těstíčko nezíská tu správnou karamelovou příchuť. Česnek a čerstvý zázvor nepatří do všech čínských jídel. Tento recept vychází z tradiční přípravy ovšem ve středoevropských podmínkách :-)
cukr ne!!!!
Tak jak říká Martina. čína bez zázvoru a česneku není čína po čínsku. Vyzkoušej to!
Chybí mi tam česnek a čerstvý zázvor - ten zejména by v receptu neměl chybět :-) Ale jinak ji dělám podobně , jen vejce vynechávám :-)