• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá čína po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá čína po čínsku

autor: lehalka
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá čína po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kotlety vepřová nebo kuřecí prsa
    • 1
      ks vejce
    • 700
      g mražená zelenina
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce cukr krystal
    • olej
    • 1
      sklenice sojová mouka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na větší kostičky, osolíme a opepříme.
2
V misce si připravíme těstíčko z vejce a odpovídajícího množství solamylu tak, abychom dosáhli husté konzistence. Maso vložíme do misky a promícháme s těstíčkem.
3
Necháme odstát asi 20 minut. Na pánvi rozpálíme olej a přidáme (mraženou) zeleninu. Restujeme tak dlouho, dokud není zelenina křupavá.
4
Na závěr přidáme trochu sójové omáčky.
5
Zeleninu stáhneme na talíř a na pánvi znovu rozpálíme olej.
6
Do oleje rovnoměrně nasypeme cukr a necháme lehce zhnědnout. Pozor, aby cukr nezhořkl! Přidáme maso a zprudka smažíme, až je těstíčko zlatavě hnědé.
7
Na závěr opět zalijeme sójovou omáčkou a přidáme již hotovou zeleninu, aby se znovu prohřála a smíchala s masem.
8
Jako přílohu podáváme rýži nebo čínské nudle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea Stehnová | 6. 8. 2010 16:27

    Čínu jsem vařila několikrát a je velmi dobrá, dělám ji z kuřecího masa a s čínskými nudlemi, dávám za 1.

  • Lucie Voňková | 31. 12. 2008 13:09

    Ted jsme dojedli. Bylo to dobré,trošku nasládlé a zelenina tomu dělá dobrou chut.

  • Jana Remková | 29. 7. 2008 17:13

    Přikláním se k tomu,že česnek do číny nepatří a cukr ano.Ale každý má asi jinou představu o číně.Mi tam zase vůbec nesedí ta zelenina.Co vím,čína je naložené vepřové maso.Udělat se dá z čehokoliv,ale zase už to není čína.Ale sto lidí,sto chutí a já to rozhodně respektuji.Recept na čínu pouze z masa je tady taky.Je ode mne

  • Halka Berge | 29. 7. 2008 17:04

    Cukr rozhodně! Jinak těstíčko nezíská tu správnou karamelovou příchuť. Česnek a čerstvý zázvor nepatří do všech čínských jídel. Tento recept vychází z tradiční přípravy ovšem ve středoevropských podmínkách :-)

  • Léňa | 26. 3. 2008 17:43

    cukr ne!!!!

  • Kamil Krybus | 25. 10. 2007 22:44

    Tak jak říká Martina. čína bez zázvoru a česneku není čína po čínsku. Vyzkoušej to!

  • Martina Marťásek | 25. 10. 2007 15:46

    Chybí mi tam česnek a čerstvý zázvor - ten zejména by v receptu neměl chybět :-) Ale jinak ji dělám podobně , jen vejce vynechávám :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Dušení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Kotlety Mražená zelenina Olej Pepř mletý Sojová mouka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kynuté těsto - základní recept

Kynuté těsto - základní recept

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Balkánské řezy II.

Balkánské řezy II.

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Nakládané maso

Nakládané maso

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Laskonky dle časopisu F.O.O.D.

Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Trhané vepřové

Trhané vepřové

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

25
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
22
Bramboráky s mletým masem
Bramboráky s mletým masem
19
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
17
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Jednoduchá čína po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact