• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá čína po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá čína po čínsku

autor: lehalka
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá čína po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kotlety vepřová nebo kuřecí prsa
    • 1
      ks vejce
    • 700
      g mražená zelenina
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce cukr krystal
    • olej
    • 1
      sklenice sojová mouka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na větší kostičky, osolíme a opepříme.
2
V misce si připravíme těstíčko z vejce a odpovídajícího množství solamylu tak, abychom dosáhli husté konzistence. Maso vložíme do misky a promícháme s těstíčkem.
3
Necháme odstát asi 20 minut. Na pánvi rozpálíme olej a přidáme (mraženou) zeleninu. Restujeme tak dlouho, dokud není zelenina křupavá.
4
Na závěr přidáme trochu sójové omáčky.
5
Zeleninu stáhneme na talíř a na pánvi znovu rozpálíme olej.
6
Do oleje rovnoměrně nasypeme cukr a necháme lehce zhnědnout. Pozor, aby cukr nezhořkl! Přidáme maso a zprudka smažíme, až je těstíčko zlatavě hnědé.
7
Na závěr opět zalijeme sójovou omáčkou a přidáme již hotovou zeleninu, aby se znovu prohřála a smíchala s masem.
8
Jako přílohu podáváme rýži nebo čínské nudle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea Stehnová | 6. 8. 2010 16:27

    Čínu jsem vařila několikrát a je velmi dobrá, dělám ji z kuřecího masa a s čínskými nudlemi, dávám za 1.

  • Lucie Voňková | 31. 12. 2008 13:09

    Ted jsme dojedli. Bylo to dobré,trošku nasládlé a zelenina tomu dělá dobrou chut.

  • Jana Remková | 29. 7. 2008 17:13

    Přikláním se k tomu,že česnek do číny nepatří a cukr ano.Ale každý má asi jinou představu o číně.Mi tam zase vůbec nesedí ta zelenina.Co vím,čína je naložené vepřové maso.Udělat se dá z čehokoliv,ale zase už to není čína.Ale sto lidí,sto chutí a já to rozhodně respektuji.Recept na čínu pouze z masa je tady taky.Je ode mne

  • Halka Berge | 29. 7. 2008 17:04

    Cukr rozhodně! Jinak těstíčko nezíská tu správnou karamelovou příchuť. Česnek a čerstvý zázvor nepatří do všech čínských jídel. Tento recept vychází z tradiční přípravy ovšem ve středoevropských podmínkách :-)

  • Léňa | 26. 3. 2008 17:43

    cukr ne!!!!

  • Kamil Krybus | 25. 10. 2007 22:44

    Tak jak říká Martina. čína bez zázvoru a česneku není čína po čínsku. Vyzkoušej to!

  • Martina Marťásek | 25. 10. 2007 15:46

    Chybí mi tam česnek a čerstvý zázvor - ten zejména by v receptu neměl chybět :-) Ale jinak ji dělám podobně , jen vejce vynechávám :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Dušení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Kotlety Mražená zelenina Olej Pepř mletý Sojová mouka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbková polévka

Drůbková polévka

Nadívaný vepřový bůček

Nadívaný vepřový bůček

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.

Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…

Cuketa zapečená s Nivou

Cuketa zapečená s Nivou

Salát s rukolou a mozzarellou

Salát s rukolou a mozzarellou

Pikantní kuřecí nudličky

Pikantní kuřecí nudličky

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Bramborové placky se sýrem po našem

Bramborové placky se sýrem po našem

Malinový nepečený dort

Malinový nepečený dort

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

204
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
43
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
38
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
35
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
28
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Jednoduchá čína po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact