Do pomazánkového másla dáme utřený česnek, přidáme majolku a utřeme. Mažeme na chlebíčky a zdobíme nejlépe loveckým salámem a paprikou červenou a zelenou.
2
Pomazánka slouží jako základ na chlebíčky nebo jednohubky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|19. 7. 2008 13:05
Simčo,pokud nemáte možnost trhu,tak teď má náš česnek Albert a tím pádem i Hypernova,dneska jsem ho kupovala - 80 Kč. Teď mi ještě kouká bratr přes rameno,že ho prý maj v Plusu za 79,ale tam jsem nebyla.Laďka
Simča Sládková
|19. 7. 2008 13:03
Jo, ten Čínský mi přijde jako z plastiku - nemá vůbec "grády". Ale jiný nemohu nikde sehnat :-(. Simča
Frantiska :)
|19. 7. 2008 00:34
no zalezi pokud mate cesnek kupovany (vetsina se dovazi z ciny ...) tak vic, ale cesky cesnek je mnohem silnejsi.
tereza cigánková
|15. 7. 2008 11:15
tak málo česneku?????viděla jsem 8 stroužků a tady nanejvýš dva?????
Jana
|2. 8. 2006 14:25
Přidávám trochu taveného sýra bez výrazné chuti-já miluju Madetu light,ale jinak to nechce vůbec nic.Jen skleničku vína.
Tom
|26. 11. 2005 18:23
Opravdu výborná záležitost. Dělal jsem mou milovanou česnekačku vůbec ppoprvé a moc mi podle tohoto receptu chutnala. Kdo má rád česnek, jistě si dopřeje více stroužků jako já (4).
Jana z VM
|22. 8. 2005 08:04
Pomazánka je moc dobrá, přidala jsem trochu nastrouhaného tvrdého sýra a potřebovala dochutit solí. Dávám za 1 !!
Anonym
|17. 6. 2005 13:36
Ja přidavam trochu kečupu změni to chut a je to skvěle na jednohubky
Jana
|22. 10. 2004 17:11
Ještě jsem zapomněla: může se přidat nastrouhaná niva. Maže se na jednohubky nebo chlebíčky a zdobí se hroznovým vínem.