• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Játrový nákyp
Napište svůj komentář k receptu

Játrový nákyp

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrový nákyp
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g drůbeží játra
    • 1
      ks šlehačka
    • 4
      ks vejce
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      dl rostlinný olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Játra rozmixujeme, vše smícháme. Dáme péci do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy. Pečeme velmi pomalu, asi 40 minut při 200 °C.
2
Jako teplé můžeme jíst s bramborem, či studené jako játrovou paštiku s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s kompotem

Rýžový nákyp s kompotem

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jolana Klimesova | 5. 7. 2006 12:11

    Dekuji za upresneni Marsi, do receptu pouzivame drubezi jatra a vse se pece opravdu pozvolnu. Nechte si chutnat:-]

  • Airan | 30. 5. 2006 12:30

    Marsi, dekuji za vysvetleni, mne se ta teplota na tu dobu nejak nezdala:-)

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 30. 5. 2006 10:25

    JÁ JI DĚLÁVÁM TAKY ALE PEČU JI V TROUBĚ VE VODNÍ LÁZNI.

  • Marie Horáková | 30. 5. 2006 09:56

    Téměř totožný recept je zde uveden pod názven Falešná husí játra a tam se jedná a vepřová, ale proč nezkusit i s drůbežími.

  • Marsí | 30. 5. 2006 09:41

    p.Airan...mám stejný recept pod názvem" Domácí játrová paštika"..není zde uveřejněn...takže si dovolím odpovědět za autora:dle toho mého receptu se jedná o drůbeží játra ( v mém receptu je jich 500 g). Ta paštika se opravdu peče "pomalu"...aby se dobře propekla a nespálila.Vkládám ji do středně vyhřáté trouby a peču od oka 45 minut na "malé grady" jak píšete a před koncem trochu přidám.

  • Airan | 29. 5. 2006 13:52

    Verim ze je to muze byt moc dobre:-) Jen me zarazi to "peceni pomalu" - aspon ja to chapu jako dlouho a na male grady, tady je to 200°? Jinak recept se mi libi, jatra jednou za cas vitam:-) Jeste otazka, jedna se o veprova jatra?

  • Alena Tarabová | 29. 5. 2006 13:48

    Tak to vypadá lákavě. Vyzkouším. Zajímalo by mě kdo je takový mlsoun.Dám vědět jak chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Rostlinný olej Šlehačka Sůl Vegeta Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová směs na topinky

Houbová směs na topinky

Bulharská pomazánka

Bulharská pomazánka

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Amolety z kynutého těsta

Amolety z kynutého těsta

Vaječný koňak bez vajec od Lídy

Vaječný koňak bez vajec od Lídy

Kaštany

Kaštany

Červená čočka se zeleninou (salát)

Červená čočka se zeleninou (salát)

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Papriky plněné sýrovou nádivkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

46
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
32
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
27
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
26
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
23
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Denisa Nesvačilová se konečně dočkala: Životní krok s přítelem!

Denisa Nesvačilová se konečně dočkala: Životní krok s přítelem!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

  • Recepty.cz
  • Játrový nákyp
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact