• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Napište svůj komentář k receptu

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g špecle - polotovar
    • 300
      g játra dle chuti: králičí, drůbeží, vepřová...
    • 300
      g anglická slanina nebo váhalova, moravská...
    • 3
      ks cibule velké
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Na trošce oleje si osmažíme na nudličky pokrájená očištěná játra. Po osmažení jater přidáme pokrájenou slaninu a půlměsíčky cibule a smažíme do změknutí cibule. Pak směs osolíme a opepříme a ochutit můžeme i troškou sojové omáčky. Během přípravy játrové směsi si uvaříme špecle dle návodu v osolené vodě, po uvaření je scedíme, smícháme s játrovou směsí a podáváme.
2
Směs můžeme ochutit i tymiánem nebo majoránkou.
3
Místo špeclí můžeme použít i gnocchi a játra volíme dle vlastního výběru. Já zvolil králičí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé bryndzové špecle

Rychlé bryndzové špecle

Rychle, zdravě a chutně losos

Rychle, zdravě a chutně losos

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lasanda | 12. 4. 2017 07:30

    Výborné-akorát špecle přidám přímo k játrové směsí a cca 5 min prohřeji.(zase o jeden špinavý hrnec méně ;-) ) a trochu vody a energie ušetřeno. ;-)

  • Lucie | 16. 1. 2017 14:37

    Skvělé!

  • Lenča | 27. 1. 2016 18:44

    Výborné jídlo :-* Špecle jsem dělala poprvé a chutnali mi tolik, že budu připravovat víckrát a játra ty k nim byly super.

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Ludvíková | 15. 1. 2015 17:15

    Výborná kombinace těstovin a jater. Můj muž na těstoviny není, ale se špeclema játra slupl jako malinu a já také.

  • iw | 14. 11. 2014 14:20

    Rychlé a dobré :-)

  • iw | 14. 11. 2014 14:19

    Rychlé a dobré :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Vnitřnosti Z těstovin Uzeniny Oběd Večeře Smažení Vaření Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Játra Olej Pepř mletý Sojová omáčka Špecle Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Koložvárské zelí

Koložvárské zelí

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Rychlovka z papiňáku

Rychlovka z papiňáku

Tmavý čokoládový koláč

Tmavý čokoládový koláč

Penne con polo

Penne con polo

Měsíční krajina

Měsíční krajina

Zeleninový salát se sýrem

Zeleninový salát se sýrem

Doporučujeme

35 minut
Těstovinový salát z grilu

Těstovinový salát z grilu

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

73
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Dýňová tortila
Dýňová tortila
50
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
47
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
38
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a osvědčený postup!
Grilovaný sýr, který chutná famózně. Recept a…
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
AHA.cz Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Kuchařová po tahanicích s Brzobohatým: Dramatická změna vzhledu

Mimibazar Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Oblíbené evropské destinace: Připravte se na nová pravidla

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Módní souboj z Varů: Které hvězdy se utkaly ve výběru nejkrásnějších šatů?

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz Mirai Navrátil po zlomení čelisti: Dohoda s útočníkem!

Mirai Navrátil po zlomení čelisti: Dohoda s útočníkem!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Nejlepší léčivé rituály pro každé znamení zvěrokruhu. Co pomůže právě vám?

Další doporučené recepty:

Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové portobello
Játrové portobello
Játrové špízy
Játrové špízy
Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Játrovková pomazánka
Játrovková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact