• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Napište svůj komentář k receptu

Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 500
      g špecle - polotovar
    • 300
      g játra dle chuti: králičí, drůbeží, vepřová...
    • 300
      g anglická slanina nebo váhalova, moravská...
    • 3
      ks cibule velké
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • sojová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Na trošce oleje si osmažíme na nudličky pokrájená očištěná játra. Po osmažení jater přidáme pokrájenou slaninu a půlměsíčky cibule a smažíme do změknutí cibule. Pak směs osolíme a opepříme a ochutit můžeme i troškou sojové omáčky. Během přípravy játrové směsi si uvaříme špecle dle návodu v osolené vodě, po uvaření je scedíme, smícháme s játrovou směsí a podáváme.
2
Směs můžeme ochutit i tymiánem nebo majoránkou.
3
Místo špeclí můžeme použít i gnocchi a játra volíme dle vlastního výběru. Já zvolil králičí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlé bryndzové špecle

Rychlé bryndzové špecle

Rychle, zdravě a chutně losos

Rychle, zdravě a chutně losos

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

Máslové ovoce - rychle, chutně, zdravě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lasanda | 12. 4. 2017 07:30

    Výborné-akorát špecle přidám přímo k játrové směsí a cca 5 min prohřeji.(zase o jeden špinavý hrnec méně ;-) ) a trochu vody a energie ušetřeno. ;-)

  • Lucie | 16. 1. 2017 14:37

    Skvělé!

  • Lenča | 27. 1. 2016 18:44

    Výborné jídlo :-* Špecle jsem dělala poprvé a chutnali mi tolik, že budu připravovat víckrát a játra ty k nim byly super.

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Anicka | 24. 5. 2015 08:02

    Jatra se speclema nemely chybu, rada je zase nekdy uvarim :) .

  • Ludvíková | 15. 1. 2015 17:15

    Výborná kombinace těstovin a jater. Můj muž na těstoviny není, ale se špeclema játra slupl jako malinu a já také.

  • iw | 14. 11. 2014 14:20

    Rychlé a dobré :-)

  • iw | 14. 11. 2014 14:19

    Rychlé a dobré :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Vnitřnosti Z těstovin Uzeniny Oběd Večeře Smažení Vaření Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Játra Olej Pepř mletý Sojová omáčka Špecle Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Couračka

Couračka

Řecký gyros

Řecký gyros

Quiche

Quiche

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Óbr dort - číslice

Óbr dort - číslice

Živánská

Živánská

Barevný kuskusový salát

Barevný kuskusový salát

Křupavý jarní salát

Křupavý jarní salát

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

168
Dýňová tortila
Dýňová tortila
123
Máslové řízky
Máslové řízky
119
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
77
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
45
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové portobello
Játrové portobello
Játrové špízy
Játrové špízy
Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Játrovková pomazánka
Játrovková pomazánka
  • Recepty.cz
  • Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact