• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Játrové knedlíčky od Bohdalky
Napište svůj komentář k receptu

Játrové knedlíčky od Bohdalky

autor: Eva1
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 27
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Játrové knedlíčky od Bohdalky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g játra
    • 60
      g máslo
    • 1
      ks vejce
    • 80
      g strouhanka
    • 1
      ks houska bez kůrky
    • 0,50
      ks cibule
    • 1
      ks česnek stroužek
    • petrželka
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Cibulku a petrželku osmažíme na másle. Pomeleme nebo uškrábeme játra. Housku namočíme do vody. Osmaženou cibulku, petrželku, játra a rozmočenou housku promícháme. Přidáme vejce, všechny ostatní přísady, dobře promícháme a nakonec přidáme strouhanku. Necháme chvíli ustát, pak děláme malé knedlíčky, které vaříme v polévce asi 8 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrové knedlíčky (do polévky)

Játrové knedlíčky (do polévky)

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky

Játrové knedlíčky mojí babičky

Játrové knedlíčky mojí babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 21. 12. 2013 11:40

    Dělala jsem loni poprvé na Vánoce a letos budu znova. Jsou to zaručeně nejluxusnější játrové knedlíčky, co jsem kdy měla. Doufám, že se letos zase povedou ;-) !!!

  • kutyč | 17. 2. 2013 08:48

    Přidával jsem dost strouhanky, protože se pořád lepily a nešly vykoulet. Myslím, že by se nemuselo dávat tolik másla.

  • kristaaaaa | 13. 12. 2011 22:29

    Nejlepsi knedlicky na svete! Vsem moc chutnaji.

  • lejla | 28. 5. 2011 17:51

    Dělám leta knedliky od oka .Umelu jatra,přidám vejce,česnek,pepř,majoranku,malinko hladke mouky a zbytek dětskě krupičky,ta vám nabobtna a pak jen malou lžičkou dělate noky do polevky.Musite nechat chvili uležet,aby ta krupička nabobtnala. Vnučky niluji. 8-) 8-) 8-)

  • Benďa | 22. 2. 2011 08:41

    To hodnocení nechápu :-\ !

  • recepty73
    recepty73 | 16. 12. 2010 16:47

    Chuťově velmi dobré,ale měly snahu se rozvářet... .Dával jsem je do kaldounu,takže to tak moc nevadilo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Knedlíčky & noky a kapání
Polévky Zavářky do polévek Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Houska Játra Majoránka Máslo Pepř mletý Petrželka Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažené kuře

Smažené kuře

Gyros po řecku s českým masem

Gyros po řecku s českým masem

Květákový nákyp se šunkou

Květákový nákyp se šunkou

Roštěná mé babičky

Roštěná mé babičky

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Grilované obří krevety

Grilované obří krevety

Banánové vafle s javorovým sirupem

Banánové vafle s javorovým sirupem

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

67
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
42
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Film Franz Agnieszky Holland se probojoval na shortlist Evropské filmové akademie

Film Franz Agnieszky Holland se probojoval na shortlist Evropské filmové akademie

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky (do polévky)
Játrové knedlíčky (do polévky)
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové portobello
Játrové portobello
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a chutně
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Játrové špízy
Játrové špízy
  • Recepty.cz
  • Játrové knedlíčky od Bohdalky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact