Játra umeleme, přidáme všechny ingredience, dobře promícháme a dáme do dobře vymazané a strouhankou vysypané formy (srnčí hřbet).
2
Pečeme v mírné troubě asi 30 minut. Podáváme teplé s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky a různými saláty nebo studené s chlebem, houskou, vekou a okurkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Ester S.
|18. 3. 2007 12:57
Tento recept som robila a veľmi nám chutil, akurát musím poznamenať, ze som tiež dala menej oleja (tak 1/2dcl) a dve lyžičky prášku do pečiva. Mimochodom, studené plátky nám chutili ešte viacej :)
Andora
|11. 3. 2007 10:35
Upečeno, skoro snědeno, zapomněla jsem napsat, že jsem přidala taky trošku prášku do pečiva , sekaná krásně vyběhla a je nadýchaná.
Andora
|11. 3. 2007 08:02
Zkouším dnes z drůbežích jater, přidala jsem ždibec koření do mletých mas a dva stroužky česneku a oleje jen štamprdličku, tak uvidím.