• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Játrová paštika IV.
Napište svůj komentář k receptu

Játrová paštika IV.

autor: j.g
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
Játrová paštika IV.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřová játra 1/2 kg
    • 0,50
      kg vepřový bůček
    • 200
      g slanina
    • koření na paštiky
    • cibule
    • česnek
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Bůček uvaříme v min. množství vody, do které přidáme jednu cibuli, 3 stroužky česneku, kmín, trošku koření na paštiku. Připravíme si plechovou vaničku nebo srnčí hřbet, který vyložíme plátky slaniny. Když je bůček dostatečně měkký, vyndáme ho a na 5 min. vhodíme na kousky nakrájená játra. Vyjmeme a necháme vychladit. Vše pomeleme na elektrickém robotu na co nejemnější kaši, ředíme podle potřeby scezeným vývarem z bůčku. Hotovou kaši nalejeme do připravené formy, zakryjeme alobalem a necháme ve vyhřáté troubě 25 min. při 250 °C zapéct. Po vychladnutí vyklopíme paštiku z formy a zabalíme do alobalu a dáme do lednice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová paštika na pomerančích

Játrová paštika na pomerančích

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Růžek - Švédsko | 28. 11. 2012 17:55

    Pokud máte blízko do Prahy tak si zajděte ke kořenářce "U Salvadora", která má všechna koření světa. http://www.nelso.cz/cz/place/1419/ zdraví Petr Růžek, Göteborg

  • MILAN | 16. 1. 2012 10:15

    http://www.svetkoreni.cz/cz/nabidka/koreni-mikes/koreni-smesi/pastika-100-g-mk-sitem.html

  • Květa | 23. 4. 2008 16:46

    Mám podobný vyzkoušený recept z 1/2 kg jater a 1 kg bůčku a rozpis paštikového koření je tento: 20 zrnek pepře, 10 zrnek nového koření, snítka fenyklu, 1 bobkový list, kousek zázvoru, kousek muškátového oříšku, případně 3 hřebíčky - utlouct ve hmoždíři. Omlouvám se za neuvedení množství muškátu a zázvoru, ale asi "přiměřeně."

  • Di | 23. 4. 2008 10:55

    Já dělám podobnou pomazánku z pečeného bůčku a drůběžích jater (viz Jednoduchá domáci paštika) a kořením pepřem, zázvorem a muškátovým oříškem, kmín dávám na bůček, když se peče. Pokud přidám čenesk, má to více chuť prejtu.

  • Jan Gallischek | 23. 4. 2008 08:54

    Do této paštiky jsem přidal kořenící přípravek na mletá masa, protože jsem nic jiného doma neměl.Podle mého názoru je jedno, které koření se tam dá. Jde o různou obměnu jako je bazalka, oregano, mandle atd.Budu rád, když mi napíšete zda Vám chutnala. Rodina se na ní vrhla že na mě skoro nezbylo. Přeji krásný den a dobrou chuť

  • Ivana Přikrylová | 21. 4. 2008 11:50

    Která firma vyrábí kořeníci směs na paštiku? Případně jaké koření by měla obsahovat, děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Paštiky a rillettes
Maso Vepřové Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Vaření Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Koření na paštiky Slanina Sůl Vepřová játra Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bavorské vdolečky

Bavorské vdolečky

Lehký tvarohový koláč

Lehký tvarohový koláč

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

Jemná vajíčková pomazánka

Jemná vajíčková pomazánka

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Müsli cukroví nebo tyčinky bez pečení

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Domácí vepřová šunka

Domácí vepřová šunka

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

88
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
79
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
74
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
59
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
57
Ovesný pudink, základní recept
Ovesný pudink, základní…

Zajímavé články

Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na dnešní Den matek?
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na…
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Zmatený princ Harry: Zvonil u cizích dveří!

Zmatený princ Harry: Zvonil u cizích dveří!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

Další doporučené recepty:

Játrová nádivka na pekáč
Játrová nádivka na pekáč
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová paštika na pomerančích
Játrová paštika na pomerančích
Játrová směs se zeleninou
Játrová směs se zeleninou
Játrové knedlíčky
Játrové knedlíčky
  • Recepty.cz
  • Játrová paštika IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact