• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Játrová paštika
Napište svůj komentář k receptu

Játrová paštika

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Játrová paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg játra drůbeží
    • 1
      sklenice sádlo
    • 700
      g cibule
    • 500
      g cuketa
    • 500
      g paprika
    • 500
      g rajčata
    • 1
      ks česnek palička
    • 1
      balíček deko
    • 1
      lžička koření do mletého masa
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
V pekáči rozpustíme sádlo, do kterého vložíme omytá a očistěná játra. Chvíli osmažíme, aby se játra zatáhly. Potom přidáme všechnu zeleninu pokrájenou na kousky, koření a deko a dáme do trouby asi na 45 min. péct. Nejdříve pečeme zakryté (asi 20 min.) potom odkryté, aby se odpařila voda. Po dopečení pomeleme na masovém strojku, dáme do skleniček a zavařujeme 45 min. na 100 °C. Pokud máte zahrádku, tak vás tato paštika vyjde hodně levně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika na pomerančích

Játrová paštika na pomerančích

Jednoduchá játrová paštika s houbami

Jednoduchá játrová paštika s houbami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andulka | 23. 10. 2006 13:32

    Tak sem to skusila i bez Deka, dopadlo to docela k spokojenosti, pristi rok urcite zopakujeme. Diky za prima napad.

  • Andulka | 20. 10. 2006 12:57

    Pani Bohumilo, prosim jakou funkci tam ma to Deko? Je tam kvuli chuti, kvuli konzervaci? Rada bych na tohle spotrebovala posledni zeleninu kterou sem zachranila pred prvnim mrazikem a to Deko mi tam moc nesedi. Diky za odpoved.

  • Věra | 20. 10. 2006 07:52

    Písi si : Koupit 1 kg jater !!! a hurá do toho...už se těším díky předem za recept :-))

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 19. 10. 2006 13:32

    Zdeničko, jsem moc ráda,že vám chutnalo.Jak jste sama poznala,žádné moc velké chystání a výsledek je působivý,my ženské si musíme umět vyšetřit čas i při vaření. :)

  • Zdena z JM | 9. 10. 2006 06:27

    Je opravdu vynikající.Kupované paštiky se k ní nedají vůbec přirovnat.Velice snadná příprava.Ani jsem se se zeleninou moc nekrájela. Papriky na půlky,rajčata na půlky a cibuli na čtvrtky.Játra jsem nekrájela vůbec.Ono se to všechno krásně rozdusí a pak namixuje.Budu vyrábět ještě z jedné dávky.Dávám 1.

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 13:03

    Paní Jano nic se neděje.Já si osobně myslím,že sádlem se nic neskazí.Takový řízek na sádle je pro mne největší pochoutka.Sádla není nikdy dost jak na jídlo tak na škaredé odřeniny.Mám zkušenosti.

  • Jana Kutačová | 8. 8. 2006 12:24

    Omlouvám se,já jsem myslela tu čtvrtkilovou.Nechtěla jsem napsat 500g.Určitě to bude dobré:o)

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 10:46

    Sádlo tvoří v této paštice pojidlo pokud ho tam dáte více tak je více tužší ale skvělá.

  • BOHUMILA SCHULZOVA | 8. 8. 2006 10:43

    Já dávám 1 celou vaničku ale pokud máte ráda mastnější můžete přidat.Vanička má obsah 250g.

  • Jana Kutačová | 8. 8. 2006 10:26

    Myslím,že autorka myslí tu 500g vaničku škvařeného sádla.Aspoň já bych ji tam dala..o)

  • Zdena z JM | 8. 8. 2006 09:28

    Zahrádku doma mám,ale velké jedlíky ne.Přesto to vyzkouším.Vypadá to zajímavě.V tom množství různých toustových pomazánek a různých omáček ze zeleniny je tohle trochu změna.Akorát nevím jaké množství sádla.Můžete,prosím upřesnit?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Zavařování & nakládání
Maso Chuťovky Ostatní Pomazánky Zavařování a nakládání Drůbeží Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cuketa DeKo Grilovací koření Játra Koření Paprika Pepř mletý Rajčata Sádlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Měkké perníčky

Měkké perníčky

Majolkové houstičky

Majolkové houstičky

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

Krémová dýňová polévka dle časopisu F.O.O.D.

Krémová dýňová polévka dle časopisu F…

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Pečené kuře s čočkou beluga

Pečené kuře s čočkou beluga

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

95
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
48
Vaječný koňak
Vaječný koňak
40
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
38
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
31
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Blesk.cz Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

Milan Peroutka zuří: Ve Varech mu okradli tchyni!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

  • Recepty.cz
  • Játrová paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact